Haberler

15 Ülkeden, 25 Konuşmacı ve 750 Katılımcı Dünya turizmini konuşacak

Güncelleme:

Turizmin Davos'u World Tourism Forum, 10 Aralık'ta Antalya Belek Regnum Carya Golf &Spa Resort'ta dünya turizmine yön verecek liderleri ağırlayacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan World Tourism Forum Mediterranean Summit ' de 15 ülkeden 25 konuşmacı 750 katılımcı ile 12 farklı program çerçevesinde bir araya gelecek.

Dünya turizminin masaya yatırılacağı ve turizmin geleceğine yön verecek olan kararların şekilleneceği World Tourism Forum Mediterranean Summit' in açılışını; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Katar Devleti İstanbul Başkonsolosu Khalid Hamad A. A Al- Sulaıtı ve World Tourism Forum Başkanı Bulut Bağcı yapacak.

World Tourism Forum Mediterranean Summit' de moderatörlüğünü BBC World News'in ünlü ekran yüzü ve sunucusu Kasia Madera'nın yapacağı oturumlarda; Sınır güvenliği, turizmin çok kanallı kullanımı, destinasyon düğünlerinde yükselen trendler, seyahat endüstrisi için ödeme sistemlerinde yeni fırsatlar, resort turizminde değişen algılar, seyahat endüstrisi için ödeme sistemlerinde yeni fırsatlar, Avrupa piyasalarına yeni bakış ve yaklaşımlar, turizm yatırımları, Büyük spor etkinliklerinin ve MICE'ın destinasyonlara katkıları konuları masaya yatırılacak.

Dünya Turizmine Yön Verenler ANTALYA'da buluşuyor…
Turizmin Davos'una katılacak ve konuşma yapacak dünyaca ünlü isimler arasında; DenizBank CEO'su Hakan Ateş, Rixos Otelleri Sahibi Fettah Tamince, Booking.com Ürün Yöneticisi Willem Isbrucker, Unwto Panel Turizm Uzmanlar Üyesi Munthir M. AL- Ansari, Attar Travel Pazarlama Direktörü Baher Badr, Facebook Satış Direktörü Erdem Çelik, TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner, Yandex Reklam Direktörü Maxim Grishakov, CIM Global CEO'su Prasant Saha, online ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren İyzico Operasyon Direktörü Orkun Saitoğlu, Wizcraft World'un Direktörü Sabbah Joseph, Cancun For a Cause CEO'su Erika Garcia, True Events'in Kurucusu Jaydeep Mehta, Rashi Entertainment'ın Direktörü Rajeev Jain, Thomas Cook Hotels & Resorts'un Ticari Direktörü Daniela Hupfeld, Nashira Group CEO'su Hüseyin Aydoğan, Golf Cup Powered by Porsche'nin Kurucularından Peter Plab, Inventum Mice'ın Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, Touchwood Group'un Direktörü VIjay Arora, TAV Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan yer alıyor.

10 Aralık'ta Antalya Belek Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta gerçekleşecek olan World Tourism Forum Mediterranean Summit kapanış gecesini ise ünlü şarkıcı Bengü ile yapacak. Zirve akşamında gerçekleşecek olan gala yemeği süresince sahne alacak olan Bengü, katılımcılara verilecek teşekkür plaketinin ardından muhteşem bir konsere imza atacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Regnum Carya Antalya Belek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title