Haberler

15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi Açıldı

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi" projesinin açılış ve tanıtım toplantısı Evren’de gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi" projesinin açılış ve tanıtım toplantısı Evren'de gerçekleştirildi.

Evren Belediyesinin, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi" projesinin açılış ve tanıtım toplantısı 28 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Proje kapsamında Evren'de faaliyete geçen 15 Temmuz Şehitleri Sosyal ve Kültürel Yaşam Merkezi açılışına; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Ankara Kalkınma Ajansı Uzmanları Ahmet Arvas, M. Fatih Türker, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile Evrenli aileler ve çocuklar katıldı.

Okulun açılışını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ve Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Evrenli ailelerin ve çocukların yeni açılan merkezde dil ve meslek eğitimi göreceklerini, sosyal aktiviteler gerçekleştireceklerini belirterek Evren'e gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri böyle bir merkezin yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Merkezin açılışında konuşan Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık başta olmak üzere emeği geçen, destek sağlayan tüm Ajans çalışanlarına teşekkür ederek, merkezin Evrenliler için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Ayrıca Evren'de yapılacak sosyal ve kültürel aktivitelerin de hız kazanması için temennilerde bulundu.

Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Ahmet Arvas ise proje ile ilgili detayları verdikten sonra Ajansın, Evren ilçesinde desteklemiş olduğu proje sayılarını ve verdiği destek tutarlarını paylaştı. Arvas, Kalkınma Ajanslarının asli görevlerinden birinin de kırsal kalkınma alanında yatırımlar yapmak ve yaptırmak olduğunu belirterek bu sosyal ve kültürel merkezin açılışından duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti.

Proje ile amaçlanan hedefler ise şu şekilde sıralandı:

"- Kadınların sosyal yaşama katılımlarının artırılması ile ilçede fırsat eşitliği bilincinin artırılması

Engelli ve yaşlıların sosyal rehabilitasyonunun sağlanması ile ilçe halkının yaşam kalitesinin artması,

Gençlerin sosyal yaşam ve mesleki olanaklarının artırılması ile psiko-sosyal ve sosyokültürel gelişimlerine katkı sağlanması

Çocuklar için güvenilir sosyal ortam yaratılması ile boş vakitlerini verimli geçirmelerine ve sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlanması

Kadınların aile ekonomisine katkı sağlamasına olanak sunulması,

Engelli ve yaşlı bireylerin sosyal yaşama katılımlarını kolaylaştıracak fiziki koşulların oluşturulması ve bu bilincin yaygınlaştırılması". - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Alparslan Melih Gökçek AK Parti Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
title