Haberler

15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Manyas Kaymakamlığı ile Manyas Belediye Başkanlığının önderliğinde ilçenin Atatürk Mahallesi'nde hazırlanan boş bir araziye 15 Temmuz şehitleri anısına bin fıstık çamı fidanı dikildi.

Etkinliğe katılan resmi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler fidanları hazırlanan alanlara dikti. Katılımcılar daha sonra diktikleri fidanları suladı.

Etkinlikte konuşan Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk, "Ülkemiz 15 Temmuz'da bir badire atlattı. 247 şehidimiz, bin 150 gazimiz var. Allah onlardan razı olsun. İnşallah ülkemiz böyle bir şeyle bir daha karşılaşmaz. Biz hem onların anısına bir hatıra ormanı oluşturuyoruz hem de çocuklarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamayı amaçlıyoruz." dedi.

Daha sonra alana 15 Temmuz'ta şehit düşen 247 vatandaş için karanfil bırakıldı.

Fidan dikimine, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmet Kürşat Karademir, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kahraman ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Manyas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title