Haberler

15 Temmuz Şehitleri Anısına Fotoğraf Sergisi

Torbalı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 15 Temmuz Darbe girişimini bütün boyutlarıyla anlatan resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Torbalı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 15 Temmuz Darbe girişimini bütün boyutlarıyla anlatan resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi'nde, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi açıldı. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz serginin açılışını birlikte yaptı.

24 Kasım günü münasebetiyle açılan sergide, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan 100 civarında fotoğrafın büyütülmüş kopyaları ile darbe sürecini anlatan görseller yer alıyor. Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinden sonra açılışı yapılan sergiyi daha ilk günden yüzlerce kişi gezdi. Bir hafta boyunca Belediye Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açık kalacak olan fotoğraf sergisi tüm vatandaşlar tarafından ziyaret edilebilecek.15 Temmuz gerçeğini çeşitli fotoğraflarla anlatan sergi daha sonra Torbalı Meydanı'na taşınacak. Böylelikle 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi daha çok insana ulaşması amaçlanıyor.

"Tüm vatandaşlarımızın gezmesi lazım"

Torbalı'da yaşayan herkesin 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi'ni görmesi gerektiğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Burada sergilenen fotoğrafların her biri tarihe tanıklık etmektedir. Bu fotoğraflar 15 Temmuz'daki alçak darbe girişimi sırasında milletin demokrasiye ve vatanına nasıl sahip çıktığının da birer şahididirler. Özellikle gençlerimizin bu sergiyi gezmeleri gerektiği kanaatindeyim. Bu vesileyle, 15 Temmuz'da vatanın ve milletin bekası için şehit düşenleri bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Adnan Yaşar Görmez Torbalı Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title