Haberler

    15 Temmuz Gecesi, Erdoğan İçin Şarkı Yazdı

    Ahmet Okur, 25 yıldır Viyana'da yaşadığını, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Türkiye'de olduğunu, olayları haber alır almaz darbe girişimine karşı çıkmak için Türk bayrağıyla birlikte meydanlara koştuğunu anlattı.

    Ahmet Okur, 25 yıldır Viyana'da yaşadığını, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Türkiye'de olduğunu, olayları haber alır almaz darbe girişimine karşı çıkmak için Türk bayrağıyla birlikte meydanlara koştuğunu anlattı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hapiste olduğu dönemde 'Bu Sevda Bitmez' şarkısını bestelediğini hatırlatan Okur, "Müzisyen olarak darbe girişimi olduğu gece hemen 'Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan' diye bir şarkı daha besteledim. Çünkü o gece sokaklarda iki farklı insan türü gördüm. Bir model insan vardı ki, yürekleriyle beraber meydanlara koşuyordu, diğeri ise alış veriş merkezlerine koşup, 'Evime neler götürebilirim, yarına aç kalmamak için ne yapabilirim' türündeydi" dedi.

    'KOCA YÜREKLİ ADAM'

    Ahmet Okur, gurbetçi bir sanatçı olarak darbe girişimine karşı meydanlarda olduğunu aktararak, her gece nöbet tuttuğunu kaydetti. Darbe girişimi sırasında Erdoğan'ın dik duruşunun kendisini çok etkilediğini dile getiren Okur, şunları ifade etti:  "Cumhurbaşkanımın dimdik duruşundan etkilenerek, 'Reisim Başkomutansın, sen gönüllere sultansın, darbelere eğilmeyen koca yürekli adamsın, Recep Tayyip Erdoğan'sın' şarkısını yazdım, besteledim ve seslendirdim."

    Şarkıyı vatan, millet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisiyle yaptığını dile getiren Okumuş, 'Bu Sevda Bitmez'i yaparken de hiçbir beklentim olmadı. Bu, sadece gönül işidir. Bunların ne değeri ne pahası biçilmez. Bu yürek meselesidir. Biz bu meseleye yüreğimizi koyduk" diye konuştu.

    İŞTE AHMET OKUR'UN BESTELEDİĞİ VE SESLENDİRDİĞİ ŞARKININ SÖZLERİ

    Reisim Başkomutansın, hep gönüllerde sultansın

    Darbelere eğilmeyen, koca yürekli adamsın

    Darbelere eğilmeyen, Recep Tayyip Erdoğan'sın

    Kefen giydin çıktın yola, eğilmedin hiçbir kula

    Dualarımız seninle, reis yolun açıkola

    Reisim Başkomutansın, hep gönüllerde sultansın

    Darbelere eğilmeyen, koca yürekli adamsın

    Darbelere eğilmeyen, Recep Tayyip Erdoğan'sın

    Tek bayrak tek vatan dedin, tek devlet tek millet dedin

    Taht kurmuşsun yüreğinde bu milletin

    Reisim Başkomutansın, hep gönüllerde sultansın

    Darbelere eğilmeyen, koca yürekli adamsın

    Darbelere eğilmeyen, Recep Tayyip Erdoğan'sın

    Korku saldın zalimlere, umut oldun mazlumlara

    Senin ile yürüyoruz biz aydınlık yarınlara

    Reisim Başkomutansın, hep gönüllerde sultansın

    Darbelere eğilmeyen, koca yürekli adamsın

    Darbelere eğilmeyen, Recep Tayyip Erdoğan'sın

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Viyana Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title