Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, bir yıl önce FETÖ'nün hain darbe girişiminden sonra darbeye ve darbeciler karşı harekete geçen Karaman halkının Aktekke Meydanını doldurduğunu belirtti.

Milletin tarihi duruşu karşısında vatanın bütünlüğüne ve milli iradeye kasteden hain darbecilerin püskürtüldüğünü, hedeflerine ulaşmalarının engellendiğini aktaran Şeker, şunları kaydetti:

"15 Temmuz tarihi ile milletimizin ve milli iradenin hiçbir zaman rehin alınamayacağı bir kez daha görülmüş, halkın gücü tankın ve silahın gücünü yenmiş, bu tarih demokrasinin ve demokrasiye inananların bayramı olarak tarih sayfalarına altın harfler ile nakşedilmiştir. Minarelerimizden susturulmak istenen ezanlar susturulamamış, ezanlar ve salalar minarelerimizden daha gür seda ile yükselmiştir. Milletimiz, vatanımızın birliği, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan demokrasi ve milli irade nöbetlerine aralıksız olarak bütün fertleri ile sabah saatlerine kadar katılmıştır. Karamanlı hemşehrilerimiz de Aktekke Meydanı'nda düzenlenen nöbetlere, yediden yetmişe coşku ile aralıksız olarak tüm fertleri ile katılarak meydanlarımızı demokrasi meydanlarına dönüştürmüştür. Tüm hemşehrilerime bu tarihi duruşları nedeni ile en içten şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşünceler ile 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm güvenlik güçlerimizi, polisimizi, askerlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Şeker Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title