Haberler

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Oğuzhan Yaşar'ın Anne ile Babasına Maaş Bağlandı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külyesi önünde silahlı saldırıda şehit olan Erzurumlu Oğuzhan Yaşar’ın annesi Necmiye, Baba Ahmet Yaşar’a maaş bağlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külyesi önünde silahlı saldırıda şehit olan Erzurumlu Oğuzhan Yaşar'ın annesi Necmiye, Baba Ahmet Yaşar'a maaş bağlandı.

Şehit Oğuzhan Yaşar'ın Ailesini Şenkaya İlçesi Yaymeşe Köyü'nde ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Muharrem Toprak, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Coşkun, AK Parti Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanları hazır bulunarak Şehit Oğuzhan Yaşar'ın Ailesine şehitlik maaşının bağlandığına dair tebligatı sundu.

ŞEHİT ANNESİ İLE BABASINA MAAŞ

Ziyarette Milletvekili Aydemir ile Ak Parti İl Başkanı Yeşilyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını aileye ileterek, Başbakan Yıldırım'ın aileye gönderdiği mektubu okuyarak teslim etti. Oğuzhan Yaşar'ın vatanı için şehit olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, Baba Ahmet Yaşar'a İl Başkanı Yeşilyurt ise anne Necmiye Yaşar'a 'şehitlik maaşı'nın tebligat evraklarını ve maaş cüzdanını teslim etti. Şehit babası Ahmet Yaşar ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'a duyarlılıkları için teşekkür etti. Duygulanan Baba Ahmet Yaşar, 'Vatan sağolsun. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin" dedi.

AYDEMİR,'VATANI İÇİN GİTTİ, ŞEHİTTİR'

Milletvekili Aydemir ise, 'Herkesin dünyada bir ömrü var. Nihayet vademiz gelince biz de geldiğimiz yere döneceğiz. Erken gitti ama vatanı için gitti, şehittir. Sen de şehit anasısın, şehit babasısın. Biz şehitlerimize, onların yakınlarına devlet ve hükümet olarak tabii ki sahip çıkacağız" diyerek şehit annesi Necmiye Yaşar'a 'şehitlik plaketi' takdim etti.

Milletvekili Aydemir, İl Başkanı Yeşilyurt ve beraberindekiler daha sonra Şehit Oğuzhan Yaşar'ın mezarı başında dua okuduktan sonra ayrıldılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Yeşilyurt Ahmet Yaşar Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title