Haberler

15 Temmuz Darbesi Girişimi ve Geleceğimiz" Konferansı

Kurtalan'da "15 Temmuz darbesi girişimi ve geleceğimiz" konferansı düzenlendi.

Kurtalan'da "15 Temmuz darbesi girişimi ve geleceğimiz" konferansı düzenlendi.

Kurtalan Bahçe Saray konferans salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Fatih Sevgili, 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.

Türkiye'nin batılı devletler tarafından darbe ile şekillendirilmeye çalışıldığını belirten Sevgili şöyle konuştu:

"Yapılan algı operasyonlarıyla Menderes, arkasındaki halk desteği alınarak asıldı. Bu milletin aziz evlatları bu ülkeyi ne zaman yönettiyse birileri rahatsız olmuştur. Halkın adamlarına sürekli operasyonlar yapılmak istenmiştir. Biz demokrasimize sahip çıkarak dış güçlere ve ülkemizdeki işbirlikçi hain dostlarına çok güzel bir mesaj verdik. Müslüman giysisi altında bizleri kandıran hainleri çok iyi tanımamız gerekiyor. Bunların yaptığı alçaklıkla kazanılmış haklarımızı Lozan'da bizden geri alan alçaklar arasında hiçbir fark yoktur. Uyanık olmalıyız, bir olmalıyız. Bu meselenin particilikle, siyasetle ilgisi yoktur. Bu ülke herkesindir. Vatanımıza sahip çıkmalıyız. Suriye'deki oyunlar ülkemizde de oynanmasın."

Konferansa Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurtalan Menderes Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title