Haberler

Darbe Gecesi Vatan Caddesinde Neler Yaşandığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin en kritik noktalarından birisi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yer aldığı Vatan Caddesi oldu. Vatan Caddesi'nden geçen tanklara vatandaşlar tepki gösterdi. Tanka tekme atan bir vatandaş dikkati çekerken diğer vatandaşlar da tankların önünde durmaya çalıştı.

VATANDAŞLAR YÜRÜYÜŞE GEÇTİ

Gece saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yer aldığı Vatan Caddesi'ne zırhlı araçlar geldi. Zırhlı araçlar cadde boyunca konuşlandı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Vatan Caddesi'ne giden yollara kamyonlar çekilerek trafik durduruldu. Darbe girişiminin haberini alan vatandaşlar da emniyete doğru yürüyüşe geçti. Vatan Caddesi girişine gelen vatandaşlar zırhlı araçları görünce tepki göstermeye başladı.

ZIRHLI ARACA TEKME ATTI

Bir vatandaş zırhlı araca tekme atarken diğer vatandaşlar da tankların önünde durmaya çalıştı. Zırhlı araçlardaki askeri personeller ise önlerinde duran vatandaşı korkutup kaçırmak için aniden gaza bastı. Ancak vatandaşlar zırhlı araçların önünden ayrılmadı. Bir müddet yaşanan gerilimin ardından Tank ve zırhlı araçlar vatandaşların protestolarının arasında Vatan Caddesi'nden çıkarak Bayrampaşa yönüne doğru gitti.

OTOBAN TERK EDİLMİŞ ZIRHLI ARAÇLARLA DOLDU

Darbe girişiminin savuşturulmasından sonra askeri personel gözaltına alınınca zırhlı araçlar boş kaldı. Basın Ekspres yolu üzerinde terk edilen tankları polisler korudu. Polis ekipleri zırhlı araçlarda bulunan mühimmat ve askeri malzemelere de el koydu. Bazı kişiler zırhlı araçların üzerine çıkarak fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Rambo Dortmund:

Milletimle gurur duyuyorum iki varsiniz ne mutlu Türkum diyene Allahim sana yalvariyorumsen cok buyuksun Milletimle birlikte firsat vermediniz bu hainlere!

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title