Haberler

15 Tatili Fırsata Çevirdiler

Düzce Fatih İlkokulu Müdürü ve idarecileri, öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için okulda bir dizi çalışma yaptı.

Düzce Fatih İlkokulu Müdürü ve idarecileri, öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için okulda bir dizi çalışma yaptı.

Kısa bir süre önce Fatih İlkokulu Müdürlüğüne atanan Şafak Duman, okulların yarıyıl tatili olmasının ardından hemen çalışmaya koyuldu. Tatile çıkmak yerine bütün zamanını okula ayıran Duman ve idareciler ana sınıfı ve koridorlar yeniden boyadılar.

Fatih İlkokulu Müdürü Şafak Duman yaptıkları çalışmalarla ilgili "Fatih İlkokulu olarak öğrencilerimiz tatil yaparken onlara daha güzel bir ortam hazırlamak için çalışıyoruz. Okulumuzun hemen girişinde Milli Eğitim ile Gençlik Spor Bakanlıkları ayrılmadan önce yapılmış olan ve artık çok kötü görünen köşemiz girişte kötü bir izlenim bırakıyordu. Ayrıca okulumuzun adını aldığı Fatih'in okulumuzun herhangi bir yerinde bir resmi de yoktu. Biz de bu bölümü yenileyerek işe başladık. Merdiven altı olan ve yine girişte tam karşımızda duran bölümü de Hacivat- Karagöz, Nasrettin Hoca resimleri ile renklendirdik, özellikle yerli karakterler kullanmaya gayret ettik. Üst kattaki anasınıfımızın da girişi güzel görünmüyordu. Yeni bir düzenleme ile şimdi daha iyi. Ayrıca koridorlarda yaptığımız küçük değişiklikler de farklı bir hava kattı" dedi.

Okul Müdürü Duman son olarak; "Okulumuzda daha yapacak çok iş var ancak mevcut olanaklarımız ve zaman açısından şimdilik bunları yapmaya gücümüz yetmiyor. Yaz tatilinde velilerimizin de desteği ile daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Öğrencilerimizin kendilerini mutlu hissedecekleri, severek gelecekleri bir ortam, sıcak bir yuva hazırlamaya gayret ediyoruz. Şimdiye kadar bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title