Haberler

15 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

, bir adet G3 Piyade Tüfeği, dört adet şarjörü, 363 adet G3 fişeği, yedi adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 33 adet Kaleşnikof fişeği, dört adet tabanca, yedi adet tabanca şarjörü, 53 adet tabanca fişeği, altı adet av tüfeği, 27 adet av fişeği, üç adet kurusıkı tabanca, üç adet şarjörü, bir adet gündüz görüş el dürbünü, bir adet uyku tulumu, üç adet büyük tüp, iki adet küçük tüp ele geçirilmiş, 11 el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

, bir adet G3 Piyade Tüfeği, dört adet şarjörü, 363 adet G3 fişeği, yedi adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 33 adet Kaleşnikof fişeği, dört adet tabanca, yedi adet tabanca şarjörü, 53 adet tabanca fişeği, altı adet av tüfeği, 27 adet av fişeği, üç adet kurusıkı tabanca, üç adet şarjörü, bir adet gündüz görüş el dürbünü, bir adet uyku tulumu, üç adet büyük tüp, iki adet küçük tüp ele geçirilmiş, 11 el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 264'tür).

Silopi'de devam eden operasyonda iki bölücü terör örgütü mensubu terörist teslim olmuştur. (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'dur).

Şırnak / Aslanbaşer'de icra edilen operasyonda; iki bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, bir adet RPG-7 roket atar, bir adet RPG-7 roketatar mühimmatı, altı adet savunma tipi el bombası, beş adet Kalesnikof Piyade Tüfeği şarjörü, bir adet el telsizi, 18 adet M-16 Piyade Tüfeği fişeği, iki adet şemsiye, iki adet sırt çantası, 543 adet biksi boş kovanı, 58 adet Kaleşnikof boş kovanı, 64 adet M-16 Piyade Tüfeği boş kovanı ele geçirilmiş, bir el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Bitlis / Güroymak'da icra edilen operasyonda tespit edilen bir sığınak içerisinde 112 adet çeşitli ebatlarda pil, bir adet gerilim-amper voltaj ölçüm cihazı, dört adet pil bloğu, bir adet iki fonksiyonlu patlatma butonu, bir adet monte hamili, bir adet çoklu şarj aparatı ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Silopi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title