Haberler

15 Mağazada Dünya Markası 50.000 Ürün Media Markt'ta

Media Markt En Beğenilen ve Tercih Edilen Elektronik Perakendecisi Seçildi.

GFK Araştırması firması ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) işbirliği ile, "En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar Araştırması 2010"da, Media Markt, elektronik perakende alanında "en beğenilen ve tercih edilen" elektronik perakendecisi ödülünü aldı.

Türkiye'deki 15 mağazası ile dünya markalarını en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, tüketici tarafından en beğenilen ve tercih edilen marka seçildi.

GFK araştırması firması ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) işbirliği ile, 16 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında, 11 ilde 1.222 tüketici üzerinde yapılan yapılan "En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar" araştırmasında, Media Markt elektronik perakende alanında ödüle layık görüldü.

Araştırma için İstanbul, Ankara, İzmir Antalya, Adana, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Denizli, Konya'da, 18-55 yaş aralığındaki 1.222 kişi ile görüşüldü.

Açıklamasında, orta ve uzun vadede bayilik sisteminin gerileyeceğine dikkat çeken Media Saturn Türkiye CEO'su Nuri Topatan, "ilk mağazamızı 2007 yılında açtık. Daha sonra Anadolu'ya gittik. Anadolu da yıllar geçtikçe bize güvenmeye başladı. Teknoloji marketleri zincir mağazaları, Anadolu'ya yayılacak. Şimdilik elektronik perakende zincileri batı şehirlerinde. Ankara'nın doğusu teknoloji marketlerini bekliyor. 5-10 yıl içinde zincir mağazalar Anadolu'ya yayıldığı zaman payımız da artacak"dedi.

Türkiye genelindeki 15 mağazasında, dünya markası ortalama 50.000 ürünü, en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve en düşük fiyatlar ile müşterilerine sunan Media Markt, gerçekleştirdiği sıradışı etkinlikler ile müşterilerini şaşırtıyor.

Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Türkiye'de 15 ayrı noktada yer alan Media Markt'ların adreslerine www.mediamarkt.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title