Haberler

15 Kadından 26 Çocuk Yapan Adam Bazılarını Hatırlamıyor

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan Peter Rolfe, 15 farklı kadından 26 çocuk yaptı ve hangileriyle evlendiğinden tam olarak emin değil. Üstelik de çocuklarını 'işsiz' bir şekilde büyüttü.

64 yaşındaki adam ise durumuna isyan ederek, "İnsanlar benim lüks içinde yaşadığımı sanıyor ama öyle değil. İçki ya da uyuşturucu kullanmıyorum, dışarı çıkmıyorum. Çocuklarımı mutlu etmek için ne yapmam gerekiyorsa uğraşıyorum. Tüm paramı doğalgaz, elektrik ve mutfak alışverişi için kullanıyorum. Bir haftada neredeyse sadece 20 sterlinim kalıyor." dedi.

"BANA YARDIM EDİN"

İnsan hakları gereği kendisine yardım edilmesi gerektiğini söyleyen Rolfe, bu isyanının ardından 5 odalı bir eve kavuştu. Bir yılda yaklaşık 46 bin İngiliz Sterlini alan Rolfe'un ayrıca yaşları 12 ile 20 arasında değişen 7 çocuğu ve 2 torunu ile yaşıyor.

"BİZİM VERGİLERİMİZLE GEÇİNİYOR" İSYANI

14 kızı 12 oğlu olan Rolfe, 3 ya da 4 kez evlendiğini söylüyor ama insanlar onun 6 kere evlenmiş olduğunu düşünüyor. Bazı çocuklarının annesinin ise kim olduğunu hatırlamıyor. Bazı İngiliz vatandaşları da hiç çalışmadan bu kadar çok çocuk yapan adamın, kendi vergileriyle geçindiğini belirterek "sorumsuzlukla" suçluyor.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

adamda kesin kürt kanı var:

15 kadın 26 çocuk dayı kesin urfalı :))

27
4
yanıtYanıtla
AhtapotMobil-IOS:

İngiliz devletini görüyorsunuz türkiyede olsa adam stresten ölmüştü helal olsun ingiliz devletine millette ne devlet var bizimkiler anca dalga geçer tek çeyrek altınla

18
5
yanıtYanıtla
Bolum@m.m:

Ceyrek altinda yalan hangi dediklerini yaptilarki ancak milleti kandirip oy toplamak

yanıt1
yanıt1
sancarhan:

aptal adam isimlerini bile hatirlamiyormus, neyin helali olsun???

yanıt1
yanıt0
adsız:

kökü kürttür çünkü kürtler ya düzine olacak ya hiç. .

14
8
yanıtYanıtla
falan filanmobilWeb@haberler.com:

Baka bilecegin kadar cocuk yapacaksın bizim kurdo lar gibi kicina don bulamayip 10 15 cocuk yapip allah verdi deyip sonrada devlet bize bakmıyor cocugunu maksist örgütlerin eline düşürmek itmek kadar büyük vebal yoktur

16
4
yanıtYanıtla
kalpm@m.m:

allahın verdiğine sen karşı mi geliyorsun sen ne engel koysan o çocuğun doğacağı varsa da muhakkak doğar batıda tek çocuk oluyor da ne oluyo içki kumar zina uyuşturucu kullanıyo itler

yanıt4
yanıt6
taraf:

ulan bunun baba tarafı kesin kürt baksana

12
6
yanıtYanıtla
fbı analyst:

buda ingilterenin kürtüğü, east of england

13
3
yanıtYanıtla
ilahi adalet:

adamlar 26 çocuğa vergimizle büyüyor diye ayaklanmış. biz ise ne olduğunu bilmediğimiz onca vergi ödüyoruz hakkımız olmadan. ama hak aramaya gelince gıkımız çıkmıyor. milletin kaçak elektriğini bile ödüyoruz. . . ilahi adalet. . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title