Haberler

15 Hektar Makilik Kül Oldu

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, makilik alanda çıkan yangın rüzgarında etkisi ile askeri bölgeye sıçradı. Alevler, yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü.

Martı Sitesi mevkiindeki öğle saatlerinde makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan alevler askeri bölgeye sıçradı. Yangına Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Müdürlüğü 4 İtfaiye aracı ile müdahale ederken, söndürme çalışmalarına Orman İşletme Müdürlüğüne ait 1 uçak, 1 helikopter, 2 itfaiye aracı ve Didim Belediyesi'ne ait 2 iş makinesi de katıldı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, Didim Polis Akademisi Dinlenme Kampı'nın bulunduğu alana doğru ilerledi. Yaklaşık 2 saat havadan ve karadan müdahale edilen yangın çalışmaların ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 15 hektar makilik alan zarar gördü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - Didim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title