Haberler

15 Eylül Kıraathanesi İlham Gencer'i Ağırlamaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

İlk olarak 2008 yılında Alaçatı'da açılan ve ardından Çeşme Marina'da 2014 yılında açılan ikinci mekanıyla başarı grafiğini yükselten 15 Eylül Kıraathanesi Bursa'da açıldı.

2010 yılından beri Alaçatı Jazz Rüzgarı'nı düzenleyen 15 Eylül Kıraathanesi bugüne dek 200'e yakın performansa ev sahipliği yaptı.

Ataevler Podyumpark'ta bulunan 15 Eylül Kıraathanesi geçtiğimiz cuma akşamı Ayça Gündüz Latin Jazz Quartet'i, Sevgililer günü olan 14 Şubat akşamı ise Sanem Kalfa Quartet'i ağırladı. Bursa cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin müziğe doyduğu iki gece boyunca mekan sahibi Buğra Özçetin ve İşletme Müdürü Emre Aygül konuklarla yakından ilgilendi.

Usta müzisyen İlham Gencer'in 18 Şubat akşamı sahne alacağı mekanda 19 Şubat akşamı ise Bora Uzer Quartet cazseverlerle buluşacak.

15 Eylül Kıraathanesi Şubat ayı boyunca Şenova Ülker ve Sibel Tüzün'ü de iyi müzik sevenlerle buluşturacak. Her salı ve çarşamba akşamı ise Ayça Gündüz ve Devrim Yeşilpınar Jazz duo olarak sahne alacak. Cuma-Cumartesi geceleri ise müzik yine Ayça Gündüz'ün latin jazz yorumuyla devam edecek. 15 Eylül Kıraathanesi pazar günleri ise "Kahvaltıda Jazz by Q art" konseptiyle pazar günlerine iyi bir başlangıç yapmak isteyenlere bir ziyafet sunacak. 15 Eylül Kıraathanesi'ne 0 537 780 00 60 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabiliyor ve podyumpark.jazzruzgari.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alaçatı Çeşme Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title