Haberler

"Güçlü Bir Rakibe Karşı Kazanmış Olmaktan Dolayı Sevinçliyiz"

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, güçlü bir rakibe karşı kazanmış olmaktan dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, güçlü bir rakibe karşı kazanmış olmaktan dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşısında erken gol yediklerini ve genç bir takım olarak bunun kendilerini maçta uzun süre etkilediğini belirterek, "Ama ikinci yarı farklı bir kimlikle mücadele ettik sahada, geri dönüş yaptık. Oldukça iyi sayılabilecek ikinci yarı oynadık. Gerek ofansif, gerek defansif olarak olumlu eylemlerimiz oldu. Ama tabi güçlü bir rakibe karşı kazanmış olmaktan dolayı sevinçliyiz" dedi.

Kendi evlerinde aldıkları 3 puanın oyunculara ilerisi için moral ve özgüven verdiğini kaydeden Akçay, "Takımın saha başarılarının arkasında yönetimsel destekler önemli. Genel Müdürümüz Sinan Zengin'in takımımızın ekonomik trafiği ile ilgili ihtiyaçlarını karşılamada son derece dikkatli ve özverili olması Trabzonspor yönetiminin ve 1461 Trabzon yönetiminin organize çalışmalarının takıma yansıttığı pozitif enerji de başarıda olumlu katkı yapıyor" diye konuştu.

Akçay, ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak ilk sırada yer almalarına ilişkin olarak ise "Samimi konuşmak gerekirse bu puanı beklemiyorduk. Bu performans ya da direnci göstereceğimizi biliyorduk ama bu kadar puan toplayabileceğimizi beklemiyorduk. Biz kümede kalmak ile ilgili sözümüzü sürdürmek zorundayız. Bu takımın ihtiyaçlara cevap vermesi, oyuncu yetiştirmesi için bu platformda kalması lazım. Bu nedenle bunu önemsemiyoruz. Bu takım şampiyon olsa bile bu ligde bir takım lazım olacak" diye konuştu.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Reşit Akçay Adana Demirspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title