Haberler

1461 Trabzon, Rotayı Yabancı Transferine Çevirdi

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, yerli transfer çalışmalarını askıya alarak yabancı oyunculara yöneldiklerini bildirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, yerli transfer çalışmalarını askıya alarak yabancı oyunculara yöneldiklerini bildirdi.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, bir yandan transfer diğer yandan kamp hazırlıkları yaptıklarını, futbolcuların yarın toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını belirtti.

Güçlü bir kadro oluşturarak PTT 1. Lig'de kalıcı olmak istediklerini vurgulayan Demir, "Şu ana kadar dış transferde Centone Karagümrük'ten 3, Giresunspor'dan bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Geçen yıl başardıklarımızla adımızdan söz ettirdik, yeni sezonda da başarılarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Demir, işlerinin bu sezon daha zor olduğunu, bu nedenle hata yapma lükslerinin bulunmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Dış transferde çıkış yapmak ve kişisel gelişimlerini sürdürmek isteyen oyuncuları tercih ediyoruz. Şimdilik yerli transfer çalışmalarını askıya alarak, yabancı oyunculara yöneldik. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımız sürdürüyoruz. En kısa zamanda anlaşma sağladığımız futbolcuya imza attıracağız."

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Demir Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title