Haberler

1461 Trabzon, Galibiyet Peşinde

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, Vartaş Elazığspor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, Vartaş Elazığspor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'in 12. haftasında Vartaş Elazığspor'a konuk olacaklarını anımsattı.

Tek düşüncelerinin dışarıda ve içeride galibiyet olduğunu vurgulayan Demir, "Futbolculara ve teknik heyete güvenimiz tam. Puan kaybına artık tahammülümüz yok. Vartaş Elazığspor karşılaşmasında tek hedefimiz galibiyet" dedi.

Demir, kendileri için her maçın önemli olduğunu da belirterek, "Alınacak her puan kıymetli. Ligin üst sıralarında olduğu gibi alt sıralarında da büyük bir mücadele sergileniyor. Rakibimiz zirvede kalmak adına biz de üst sıralardaki yerimizi almak için mücadele edeceğiz. Bundan dolayı sahada kıyasıya bir mücadele yaşanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarına da dikkati çeken Demir, "Her ne olursa olsun kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Bu maçla birlikte ligde yeniden adımızdan söz ettirmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Demir Elazığspor Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title