Haberler

1461 Trabzon, Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Fethiyespor'u 4-0 yenen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, çıkışlarını Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Fethiyespor'u 4-0 yenen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, çıkışlarını Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Demir, Hacettepe maçı sonrasında Fethiyespor müsabakasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bunun mükafatını da 4 golle kazanarak aldık. Fethiyespor karşısında bir o kadar da net pozisyonlar kaçırdık. Futbolcu kardeşlerimi aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Aydınspor 1923 ile yapacakları maçın hazırlıklarına moralli başladıklarını ifade eden Demir, "Rakibimiz bu ligin en iyi takımlarından biri ancak bizim de gücümüz ortada. Biz onlardan değil, onlar bizden çekinsin. Biz her anlamda çıkışta olan bir takımız. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Fethiyespor maçında yakaladığımız çıkışı Aydınspor 1923'ü yenerek sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Bordo-mavili takımda Fethiyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaptan Savaş ve sakatlığı devam eden Mustafa ile Aytaç'ın forma giyemeyecekleri bildirildi. Sakatlıkları süren Batuhan ve Emrullah'ın maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Yerel

Aydınspor 1923 Nihat Demir Fethiyespor Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title