Haberler

14. Yönetim Bilimleri Kongresi Geleceğin Yöneticilerini Buluşturdu

Güncelleme:

'14. Yönetim Bilimleri Kongresi' geleceğin yöneticilerini ve sektör profesyonellerini İTÜ Maçka kampüsünde buluşturdu.

LC Waikiki 14. Yönetim Bilimleri Kongresi Geleceğin Yöneticilerini Buluşturdu!

Türkiye moda perakende sektörü lideri LC Waikiki ana sponsorluğunda gerçekleşen '14. Yönetim Bilimleri Kongresi' geleceğin yöneticilerini ve sektör profesyonellerini İTÜ Maçka kampüsünde buluşturdu. Kongrede yaptığı konuşmada LC Waikiki'nin başarı hikayesini paylaşan LC Waikiki CEO'su Mustafa Küçük, kısa sürede büyük bir şirket olmalarının sırrının "büyük düşünmek" olduğunu belirterek gençlere de başarılı olmak için büyük düşünmelerini tavsiye etti.

13 Mart Çarşamba günü 'Yeni Türkü'nün coşkulu konseriyle başlayan ve İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencilerinin düzenlediği Yönetim Bilimleri Kongresi'nin 14'üncüsü, İTÜ Maçka kampüsünde sektöründe önde gelen başarılı isimleri ağırladı. Kongrenin açılışında bir konuşma yapan LC WAIKIKI İletişim Direktörü Özgür Zeybek, "Bildiğiniz gibi hiçbir başarı tesadüfi değildir. Kongre boyunca dinleyeceğiniz hikayelerin sahipleri sizin şu an oturduğunuz üniversite sıralarından, bulundukları yerlere geldi. Konfüçyüs'ün sözündeki gibi; 'Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır' dedi.

Ayrıca Zeybek, gençlere çalışacakları firmaları seçerken; başarılarını takdir etmeleri yanında çalışanlarını daha da geliştirebilmek amacıyla onlara yatırım yapan şirketleri tercih etmelerini önerdi. LC Waikiki CEO'su Mustafa Küçük, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, D&R Best Seller Hakan Okay, Bersay İletişim Grubu Onursal Başkanı Ali Saydam, M.A.R.K.A Ajans Başkanı Hulusi Derici ve önde gelen firmaların pazarlama yöneticileri de kongrenin ilk günündeki konuşmacılar arasındaydı.

Küçük: "Başarı için büyük düşünmek şart!"

Kongrede Türkiye'nin moda ve perakende sektöründeki lideri bir şirketin kurucu ve CEO'su olma konumuna gelmesinin hikayesini aktaran Mustafa Küçük, başarıda büyük düşünmenin ilk adım olduğunu vurguladı.

LC Waikiki'nin Türkiye'de sektöründe lider konuma gelmesinin yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirten Küçük, "İnsanlar, ilk 25 yıllarını öğrenmek, ikinci 25 yıllarını para kazanmak, üçüncü 25 yıllarını da kazandıkları varlıkları ve edindikleri deneyimleri, ihtiyaç duyanlarla paylaşmak için kullanmalıdır" diyerek iş yaşamından çıkardığı dersleri gençlerle paylaştı. Geleceğe ve değişime önceden hazırlıklı olup, müşteri beklentilerine seslenerek fark yarattıklarını anlatan Küçük, "LC Waikiki olarak 2023 yılı hedefimiz, Avrupa'nın en başarılı üç markası arasına girip siz gençler için gurur duyacakları bir rol model olmaktır" dedi.

Eğlence ve kariyer bir arada

13-16 Mart tarihleri arasında, İTÜ Maçka kampüsünde gerçekleştirilen kongre kapsamında sektör konuşmaları dışında, LC Waikiki 'Çarkıfelek' oyunu ile öğrencilere hediye çeki kazanma şansı sunuyor. LC Waikiki'de kariyer fırsatlarının aktarıldığı kongre süresince iş görüşmeleri de gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Küçük Türkiye Maçka Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title