Haberler

14 Yaşındaki Kıza Tecavüzle Suçlanan Sanığa 10 Yıl 10 Ay Ceza

Kayseri'de tecavüz ettiği 14 yaşındaki K.K.'ye tecavüz edip bir bebek dünyaya getirmesine neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Şener Şanlı, 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de tecavüz ettiği 14 yaşındaki K.K.'ye tecavüz edip bir bebek dünyaya getirmesine neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki Şener Şanlı, 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şanlı, "Pişmanım, biraz aceleci davrandık" dedi.

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan karar duruşmasında ifade veren tutuklu sanık Şener Şanlı, 14 yaşındaki K.K. ile rızası ile birlikte olduklarını, zorla kaçırıp alıkoyma olayının olmadığını iddia ederek, "Biz K.K. ile evlenmek için beraber olduk. K.K.'nın asıl yaşının bana 17 olduğu söylendi. Pişmanım, biraz aceleci davrandık. Takdir yüce mahkemenin" dedi. Mahkeme heyeti, Şener Şanlı'ya 'küçük yaştakı kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunmak' suçundan 8 yıl 4 ay, 'hürriyetten yoksun bırakmak' suçundan ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 10 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

14 yaşındaki K.K., geçen Eylül ayında Adana Doğumevi Hastanesi'nde bir bebek dünyaya getirmiş, olayın adli makamlara bildirilmesi üzerine, bebeğin babası olduğu iddia edilen Şener Şanlı Kayseri'de yakalanarak gözaltına alınmış ve çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title