Haberler

14 Yaşındaki Kız Öğrenci Kalbine Yenildi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp krizi geçiren 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti. 14 yaşındaki kız öğrenci geçtiğimiz hafta TEOG sınavına girmişti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Atakent Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi D.G. kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 14 yaşındaki kız öğrencinin geçtiğimiz hafta TEOG sınavına girdiği kaydedildi.

DERS ÖNCESİ ANİDEN FENALAŞTI

Çorlu ilçesindeki Atakent Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi D.G. ders öncesi aniden fenalaştı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vakit kaybedilmeden Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan kız çocuğu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta TEOG sınavına giren öğrencinin ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

MEMLEKETİ SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Aslen Samsunlu olan ailenin, Çorlu'daki okulunda fenalaşarak hayatını kaybeden kızlarının cenazesini, memleketleri Samsun'un Alaçam ilçesine götürerek burada toprağa verecekleri kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Atakent Çorlu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

YAZIK OLMUŞ:

ALLAH RAHMET ETSİN. . . . EYY HALKIM BİZİ ZEHİRLE BESLİYORLAR, YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ ZEHİR. KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARI TEOG DENEN SAÇMA SİSTEMLE AT GİBİ KOŞTURUP AŞIRI STRESE SOKUYORLAR. BUNA SEBEP OLANLARI ALLAH PERİŞAN ETSİN.

0
0
yanıtYanıtla
Zengin değil:

tarım ilaçları, pancar ekimini yasaklayan politikalar mısır şurubunu getirdi, ekmek artık ekmek değil, her şey hibrit doğal bir şey yok, besinler obez nesil yaratıyor. Derslerin önemi beden eğitimi denilen dersin müfredat dışı kalmasına yol açıp boş vakitlerde cep telefonları ve tabletlere mahkum hareketsiz çocuklar. Hava ve çevre kirliliği, radyason, Vireless ve her yerdeki baz istasyonları. . . . . Daha ne bekliyordunuz ki?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title