Haberler

14 Şubat Beylikdüzü'nde Coşkuyla Kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü, Beylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı.

14 Şubat Sevgililer Günü, Beylikdüzü'nde coşkuyla kutlandı. Aşk şehri Venedik'in Beylikdüzü'nde yansıtıldığı günde sokaklar süslenirken, gökyüzü rengarenk şemsiyelerle donatıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda vatandaşlar unutulmaz bir gün yaşadı.

Sevgililer günü Beylikdüzü'nde coşku ve heyecanla kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinlikle sokaklar süslenerek muhteşem görsel bir şölen oluşturuldu. Aşk şehri Venedik'in motifleri Beylikdüzü sokaklarına yansıtılarak gökyüzü rengarenk şemsiyelerle donatıldı. Beyaz atlı prensin ve prenseslerin vatandaşlara çiçek dağıttığı sevgi gününde vatandaşlar heyecanlı anlar yaşadı.

Çeşitli dans gösterilerinin de sergilendiği programda vatandaşlar, sinemanın unutulmaz aşk sahnelerini hatırlatan fotobloklarla fotoğraf çektirerek hatıralarında saklayacakları fotoğraf karelerine sahip oldu. Beylikdüzü'lü vatandaşların keyifli anlarına eşlik etmek için eşi, Dilek İmamoğlu ile etkinlik alanına gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, etkinlik alanını dolaşarak vatandaşlara gül dağıttı. Beylikdüzü'lü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan, İmamoğlu vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nün tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Aslında 14 Şubat Sevgililer Günü her gün ihtiyaç duyduğumuz sevginin hatırlandığı bir gün. Bu renkli ve güzel ortamın yanı sıra buradaki insanların sevgisi daha değerli. Neyle süslerseniz süsleyin toplumun birbirine olan sevgisi büyütemezseniz bir anlamı yok. Ne mutlu bize ki Beylikdüzü'nde birbirini seven insanlar var. İnşallah biz o sevgiyi burada büyütmek istiyoruz. Türkiye'nin hiçbir noktasında acı olay duymak istemiyoruz, özellikle kadına şiddetin olmadığı bir Türkiye istiyoruz. Türkiye de yuvaların, ailelerin, insanların herkesin birbirine sevgiyle saygıyla baktığı bir ortam istiyoruz, dileğim, temennim hep bu yönde. Beylikdüzü'nde de hep sevgi olsun, saygı olsun, mutluluk olsun, özgürlük olsun" şeklinde konuştu.

14 Şubat Sevgililer Gününde nikahları kıyılacak olan Ayşegül ve Faruk çifti etkinlik alanına gelerek nikahları öncesinde müzik eşliğinde dans etti. Programın çok iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğunu belirten Faruk Şahin, "14 Şubat birbirini seven çiftler için çok özel bir gün, bizde bu özel günde evlenmek istedik, nikahımızı kıydırmak istedik. Yaklaşık iki saat sonra nikahımız kıyılacak. Beylikdüzü Belediyesi'nin sevgililer gününe özel böyle güzel bir etkinlik düzenlediğini gördük. İki saat sonra eşim olacak Ayşegül hanımla güzel anlar paylaşmak, güzel fotoğraflar çektirmek için bir uğramak istedik" şeklinde konuştu.

Meydanda ki etkinlikten sonra vatandaşlar havanın kararmasıyla birlikte Beylikdüzü Kültür Merkezinde Kurtalan Ekspres Müzik Grubu'nun sahne aldığı geceye katılarak eğlenceye kaldığı yerden devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title