Haberler

14 Kişinin Öldüğü Öğrenci Gezisi İzinsiz Düzenlenmiş (2)

Bakan AKDAĞ CENAZE TÖRENİNDEOsmaniye'deki kazada ölenlerden Hayriye Nur Seviner ile boşandığı eşinden olan kızı Nehir Uludağ'ın cenazeleri, hastane morgundan alındıktan sonra İskenderun Kaptanpaşa Camii'ne getirildi.

Bakan AKDAĞ CENAZE TÖRENİNDE

Osmaniye'deki kazada ölenlerden Hayriye Nur Seviner ile boşandığı eşinden olan kızı Nehir Uludağ'ın cenazeleri, hastane morgundan alındıktan sonra İskenderun Kaptanpaşa Camii'ne getirildi. Anne- kızın tabutlarının yan yana konulduğu törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hatay Valisi Ercan Topaca, Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri ile ölenlerin ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kızı ve torununu kaybetmenin acısını yaşayan Kamile Seviner ile eşi Yusuf Seviner, törende tabutlara sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasının ardından anne- kızın cenazeleri Çankaya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU YANYANA DEFNEDİLDİ

Sultan Keyik ile çocukları Beritan ve Baver Keyik'in cenazeleri ise Buluttepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eşi ve çocuklarını kaybeden Vedat Keyik, törende yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Kazada ölenlerden Müzeyyen Keskin ile kızı Yağmur Keskin'in cenazeleri Karaağaç Konarlı Mezarlığı'nda, Bahadır Karakurt'un cenazesi Çankaya Mezarlığı'nda, Merve Gül Pembe'nin cenazesi ise Şekere Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ferruşah Eşen'in cenazesi ise Diyarbakır'a gönderildi. Öğretmen Ahmet Cebeci'nin de yarın İskenderun'da toprağa verileceği belirtildi.

Cenaze törenlerinden önce Osmaniye'ye gelerek hastanelerde yatan yaralıları ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne geçti. Hatay Valisi Ercan Topaca ve Osmaniye Valisi Kerem Al'ın de eşlik ettiği Akdağ, kazada ölenlerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi.

'SEN ÇOK İYİ BİR ÖĞRETMENDİN'

Derin bir hüznün hakim olduğu İskenderun 5 Temmuz İlkokulu'nun 3/A sınıfı öğrencilerinden Aşina Bedir, kazada ölen öğretmeni Ahmet Cebeci'ye sevgisini, yazdığı küçük bir notla anlatmaya çalıştı. Öğretmenini çok sevdiğini belirten Aşina, bir kağıdın üzerine kalp çizip, 'Ahmet Cebeci öğretmen seni çok seviyoruz. Sen çok iyi bir öğretmendin' yazdı. Öğrencinin bu notu, Cebeci'nin mesai arkadaşı tarafından sınıf panosuna asıldı.

Gözyaşlarına hakim olamayan İsmail Akay çok üzgün olduklarını belirterek, "Allah rahmet eylesin velilerimize, çocuklarımıza öğretmenimize, Allah ailelerine sabır versin. İzinli gittiğimiz gezilerimiz oluyordu, onun dışında velilerimizin düzenlediği geziler oluyordu, onlardan bir tanesiydi. Maalesef böyle üzücü bir sonuçla karşılaştık, Allah hepsine rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun, bizim okuldan 4 tane, diğer başka okulda bir abla daha var öğrenci olan, Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Osmaniye Uludağ Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title