Haberler

14. Kat Cinayetinin Zanlısı Tatile Gittiği Çeşme'de Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul, Ümraniye'de bir binanın 14. katında arkadaşı Fatma Ş.'nin boğazını keserek öldüren Köksal Ş., tatil için gittiği Çeşme'de yakalandı.

İstanbul, Ümraniye'de bir sitenin ondördüncü katında vahşi bir cinayete kurban giden Fatma Ş.'nin katil zanlısı Çeşme'de yakalandı.

BOĞAZI KEŞİLMİŞ HALDE BULUNDU

Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Ümraniye'de, 16 katlı bir apartmanın 14'üncü katında meydana geldi. Kapıcının 14'üncü katta bir dairenin kapısından içeri girdiğinde 34 yaşındaki Fatma Ş.'yi boğazı kesilmiş vaziyette yerde yatarken buldu.

GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI

Kapıcı durumu polise ve 112 acil sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi yaptığı kontrolde Fatma Ş.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan ve güvenlik kameraları tarafından görüntülenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

ÖLÜM KUSTU, TATİLE ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri yaptıkları çalışma sonunda cinayetin zanlısının kimliğini belirledi. Dedektifler yaptıkları araştırmada zanlı olarak ismi belirlenen Köksal Ş.'nin cinayetten sonra tatil için İzmir'in Çeşme İlçesi'ne gittiğini tespit etti.

GEZERKEN KISKIVRAK YAKALANDI

Polisin ortak yaptığı operasyonda Köksal Ş., ilçe merkezinde gezdiği sırada yakalandı. Köksal Ş.'nin emniyete verdiği ilk ifadede Fatma Ş.'nin arkadaşı olduğunu ve Çeşme'ye tatil için geldiğini söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Çeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (8)

beyaz zenci:

guatemalaya 2ci bir tatili hak etti

41
7
yanıtYanıtla
ela:

Hiçbir koyun sadece kendi bacağından asılmıyor. Adamın maneviyatsızlığı, Allah''tan korkmaması-utanmaması sonucu gencecik bir insan ölüyor. . Demek ki bir insanda maneviyat ve Allah korkusu yoksa bu sadece onun dünyası ve ahiriteni yakmayıp, başka insanları da mahvediyor

28
5
yanıtYanıtla
ali:

Kıyamete doğru her gün biraz daha yaklaşıyoruz. İnsanoğlu iyice insanlıktan çıkmaya başladı.

32
1
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Beşerin derdine Kur andır derman Kur ansız canavardan beterdir insan. Görüyor musunuz Allah korkusu olmadığı zaman insan canavardan da beter kesilmektedir.

16
4
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

CEHENNEME YOLCULUĞU HAK ETTİ. BOĞAZINI UÇURUN HABİS RUHUNU CEHENNEME, LEŞİNİ DE ATEŞİ BOL OLAN YERDE TOPRAĞA GÖMÜN GİTSİN. CEHENNEM YOLU AÇIK BAHTI DA KARALI OLSUN.

11
8
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

İmandır o cevher ki İlahi ne büyüktür İmansız olan paslı yürek sinede bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicdanlardan Havffı yezdan ne irfanın kalır tesiri katiyyen ne vicdanın! Ulan insanları ne yaptılar? İnsanlar ne oldu. Hayvanlardan da aşağılaştı! Tabiki insan Allah a kul olmazsa aşağıların en aşağısı olabiliyor! Yani esveli safiline cehennemin en dibine düşebiliyor!

7
5
yanıtYanıtla
ankaralı:

o gencı yetıştıren anne babaya yazıklarolsun ahlak dın ıman hayatın kuralları mevla bosuna göndermemış ahlaklı gzuel ınsan olun cennetım sıze dıye degılse cehennenımde var hatırlayın dıyede ogutler vermıyormu

5
1
yanıtYanıtla
Türk Kadini:

Allahim su kadinlara zulüm yapan, pislikleri ne zaman temizleyeceksin bu dünydan Yarab. Seytana bak, hic bisey yokmus gibi gir eve, kes bogazini cik tatile. . . Bütün coluk cocugun önnde kesersen kurbanlari olacagi bu iste. Korku filimi seyretmekten beter oluyor cocuklar, kurban kesmelere bakan cocuklar,

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title