Haberler

14. Gürün Kültür Sanat Festivali

Festival kapsamında Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy sahne aldı

Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy, 14. Gürün Kültür Sanat Festivali'nde konser verdi.

Gürün'de düzenlenen festival kapsamında ilk olarak mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yapıldı. Festivalde konuşan Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, ilçede 4 yıldır görev yaptığını söyledi.

İlçede devlet ve vatandaş iş birliğiyle önemli hizmetleri gerçekleştirdiklerini belirten Kalaylı, memleketine bağlı Gürünlülerin eğitim ve sosyal amaçlı tüm projelere önemli katkılar sağlayarak vefa borçlarını ödediklerini dile getirdi.

Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş ise festivalin özellikle ilçe dışında yaşayanların buluşma takvimi olduğunu, dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki hemşehrilerinin etkinlikler vesilesiyle sıla-i rahim yaptığını söyledi.

Konuşmaların ardından, Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy sahne aldı. Ersoy, söylediği şarkılarla şenliğe katılan çok sayıda kişiye keyifli anlar yaşattı. Sivas'ta biraz üşüdüğünü dile getiren Ersoy, programa katılanlara teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title