Haberler

14. Direklerarası Seyircileri Ödülleri

Eskişehir'de Direklerarası Tiyatro Seyircileri Derneği tarafından düzenlenen "14. Direklerarası Seyircileri Ödülleri"nde ödüller sahiplerini buldu.

Eskişehir'de Direklerarası Tiyatro Seyircileri Derneği tarafından düzenlenen "14. Direklerarası Seyircileri Ödülleri"nde ödüller sahiplerini buldu.

Odunpazarı Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, 2013-2014 sezonunda Adana, Ankara, Bartın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Sivas ve Van'dan kategorilerinde en başarılı olan oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar ödül aldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, törende yaptığı konuşmada, kültür ve sanat alanında ciddi atılımlar yaptıklarını ifade ederek, "Sanatçılarımıza her türlü desteği yapmaya her zaman hazırız" dedi.

Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulu tarafından 19 kategoride belirlenen 65 ödülden, 45 ödül sahibini buldu. Hava muhalefeti nedeniyle ödül kazanan bazı tiyatrocuların törene katılamadığı bildirildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Polatkan Odunpazarı Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title