Haberler

14 Bin Çocuk Kitapla Buluştu

Güncelleme:

Türkiye'de alanında ilk ve tek olan "2. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı" bir hafta boyunca okurlarla buluştu.

75 yayınevi ve çok sayıda yazarın yer aldığı fuara 14 bini aşkın çocuk ziyaret etti. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, bu yıl ikincisini düzenledikleri fuarda binlerce çocuğu kitapla buluşturarak, kitapla dost nesillerin yetişmesi için çalıştıklarını söyledi.

Beykoz Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Çocuk Kitapları Fuarı "Okumak Geleceğim" temasıyla, Beykoz sahilinde kapılarını açtı.

Kitap ve okuma sevgisini aşılamak amacıyla açılan fuara bu yıl çocuk kitapları yayıncılığında öne çıkan 75 yayınevi katıldı. Beğeniyle takip edilen onlarca yazar, söyleşi, imza etkinlikleri ve okur yazar buluşmalarıyla okurlara hitap etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen fuarda ayrıca çocukların hayal dünyaları düşünülerek, astronot, bilim adamı, doktor, mimar, mühendis, pilot ve yazar gibi meslekler için her gün tiyatral gösteriler gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beykoz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title