Haberler

13 Yıllık Futbol Yaşantısında İlk Kez Kırmızı Kart Gördü

Sivasspor’un Diyarbakırlı milli futbolcusu Burhan Eşer, 13 yıllık profesyonel futbol yaşantısında ilk kez kırmızı kart görmenin üzüntüsünü yaşadı.

Sivasspor'un Diyarbakırlı milli futbolcusu Burhan Eşer, 13 yıllık profesyonel futbol yaşantısında ilk kez kırmızı kart görmenin üzüntüsünü yaşadı. Eşer, geçmişte yaşanan Diyarbakırspor- Bursaspor gerilimi nedeniyle Bursa'daki her maçta ağır hakaretlere maruz kaldığını ve hakemin bunun etkisinde kalarak kendisine kırmızı kart gösterdiğini düşündüğünü söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Burhan Eşer, yoğun maç ve idman programından sonra fırsat buldukça memleketi Diyarbakır'a gelerek ailesi ve arkadaşlarıyla hasret giderirken, halkın ilgisiyle karşılaşıyor. Memleketine olan sevgisini ve özlemini her fırsatta dile getiren Burhan, Diyarbakırspor'un eski menajeri İsmet Yılmaz'ın yeğeni Tanzer Polat Yılmaz'ın Diclekent'te açtığı Ehli Döner'de kendisi için verilen yemeğe katıldı. Diyarbakırlı sporseverlerin ilgisiyle karşılaşan Burhan, yemeğin ardında iş yerinin sahibi Tanzer Polat Yılmaz'a isminin yazılı olduğu 21 numaralı Sivasspor forması hediye etti.

342. MAÇTA İLK KIRMIZI KART

İki hafta önce Bursa'da oynanan Bursaspor - Sivasspor maçında çift sarı karttan oyundan atılan Burhan, 13 yıllık profesyonel lig ve 17 yıllık futbol yaşantısında ilk kez kırmızı kart görmenin üzüntüsünü yaşadı. Kariyerindeki 342. maçta ilk kırmızı kart gören Burhan, geçmiş yıllarda yaşanan Diyarbakırspor - Bursaspor gerginliği nedeniyle Bursa'da çıktığı her maçta Bursalılar'ın kendisine hakaret ettiğini belirterek, "Diyarbakırlı olmam ve 21 numaralı formayı giymem nedeniyle her maçta aleyhimde tezahüratlar yaparak ağır hakaretler ediyorlar. Geçen sezon lig ve kupada Bursaspor'a 4 gol atmam nedeniyle bu defa tepkileri daha fazla oldu" dedi.

"IRKÇI SALDIRI YOK, HAKARET ETTİLER"

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Burhan, Sivasspor olarak en kısa zamanda ligde hak ettikleri yere geleceklerini söyledi. Burhan Eşer, "Bursaspor maçından sonra bana verdikleri destek için hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ancak bir yanlış anlaşılma olmuş. Etnik yapıma yönelik bir ırkçı olay olmadı, bana küfür ve hakaret edildi. Hakem tribün baskısının etkisinde kalarak bana kırmızı kartı gösterdi. Saha içinde ve dışında hakem, rakip takım ve taraftarlarla sorunum olmaz. Ben kendi işime bakarım. Futbol hayatımda ilk kez kırmızı kart gördüm ve buna çok üzüldüm. Diyarbakırlı olmakla ve 21 numarayı giymekle gurur duyuyorum. İyi bir takımımız var ama iyi sonuç alamıyoruz. Sivasspor en kısa zamanda hak ettiği yere gelecek. Bunun sözünü veriyoruz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Burhan Eşer Bursaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title