Haberler

13 Yaşındaki Meryem'den 4 Gündür Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Konya'da imam hatip lisesi öğrencisi 13 yaşındaki Meryem Ay'dan 4 gündür haber alınamıyor. Ay'ın, F.K. isimli gence, "Benden evden kaçacağım." diye mesaj attığı öğrenildi.

Konya'da Münevver ve Mehmet Ay çifti, 4 gün önce evden ayrılarak bir daha dönmeyen imam hatip lisesi öğrencisi 13 yaşındaki kızları Meryem Ay'dan haber alamıyor.

PAZAR GÜNÜ AYRILARAK BİR DAHA DA DÖNMEDİ

Bozkırlılar Vakfı İmam Hatip Lisesi 7'nci sınıf öğrencisi astım hastası Meryem Ay, Karatay İlçesi Karaarslan Dede Mahallesi Beyhude Sokak'taki evlerinden geçen Pazar günü ayrılarak bir daha da geri dönmedi. Bir markette çalışan 41 yaşındaki baba Mehmet Ay, polise kayıp başvurusunda bulundu.

"BEN BUGÜN EVDEN KAÇACAĞIM"

Kızının kaybolmadan önce Karaaslan Hadimi Parkı'nda bir erkekle görüldüğü bilgisine ulaştıklarını belirten Ay, "Çocuğum Pazar günü kayboldu. Kaybolmadan önceki gün evimizin yakınında bulunan Karaarslan Hadimi Parkı'nda kızımı bir erkekle görmüşler. Sonra biz Facebook yazışmalarını okuduk. Oradaki yazışmalarında 17-18 yaşlarında F.K. isimli bir erkekle kaybolduğu gün konuşmuş, sonra da bize hiçbir haber vermeden evden çıkıp gitmiş. Komşumuz görmüş ona 'ablama gidiyorum' demiş. Ama o tarafta bir ablası yok. Kızımın yazışmalarında F.K. isimle kişiye, 'Ben bugün evden kaçacağım. Hadimi Parkı'nda buluşalım' diye yazıyor. Ben o akşam şehir merkezinde bakmadığım yer kalmadı. Kafelere gittim garsonlara fotoğrafını gösterdim. Son çare polise gidip kayıp başvurusunda bulundum" dedi.

"SAHTE BİR İSİMLE HESAP AÇIP KONUŞUYORMUŞ"

Kızının Facebook'ta tanışıp, görüştüğü erkeğin polis tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakıldığını belirten Ay, "Polis, kızımın Facebook'ta konuştuğu kişinin ifadesini almış. Benim kızım da Facebook hesabında sahte bir isimle hesap açıp konuşuyormuş. O kişi ifadesinde ben Sedef Taş isimli kızla konuştum. Onunla da yüz yüze görüşmedim Meryem Ay diye birini tanımıyorum demiş. Fakat ben bu kişinin verdiği ifadeye inanmıyorum. Kızım sağlığının yerinde olduğunu bileyim yeter. Çıksın gelsin ben ona kötü davranmayacağıma söz veriyorum. Kaç gündür uyku uyumuyoruz boğazımızdan bir şey geçmiyor" diye konuştu.

"DAHA 13 YAŞINDA BİLSEM KAPIYI KİLİTLER GÖNDERMEZDİM"

Gözyaşları içinde kızının eve dönmesini isteyen 40 yaşındaki anne Münevver Ay, kızının yanına sadece belediye otobüsüne binmek için kullanılan elektronik bileti aldığını belirterek, şunları söyledi:

"Ben misafirlerimle ilgilenirken o evden çıkmış gitmiş haberim yok. Sadece otobüs kartını almış çıkmış evden. Evladım eve gelsin. Kızım, beni duyuyorsa ne olur gel kızım. O daha çocuk, küçücük. Kim götürdüyse Allah rızası için getirsin. Kızımın bulunmasını istiyorum. Daha 13 yaşında bilsem kapıyı kilitler göndermezdim. Dersleri de çok iyiydi çok da arkadaşı yoktu. Evin önünde arkadaşlarıyla oynardı. Parka bile beraber giderdik. Allah'ını seven getirsin ne olur vicdanı varsa getirsin."

"BEN KARDEŞİMİN DÖNMESİNİ İSTİYORUM"

Kız kardeşinin Facebook hesabından bir erkekle yaptığı sohbeti okuyan, 15 yaşındaki Makbule Ay, ise, "Benimle her şeyini paylaşırdı. Ama son 1 aydır biraz gergindi. Ben kardeşimin dönmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ay Facebook Karatay Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title