Haberler

13 Yaşındaki Çocuğun Şüpheli Ölümü

Afyonkarahisar'da lokomotifin çarptığı öne sürülen 13 yaşındaki bir çocuk, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün akşam saatlerinde Eşrefpaşa Mahallesi, İshak Hoca Caddesi üzerinde bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası girişi yakınlarında meydana geldi. Rayların yanında yaralı halde bir çocuğun yattığını gören vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, isminin Samet Akcin (13) olduğu bildirilen çocuğu ambulans ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdılar.

Kafasından darbe aldığı öne sürülen çocuğun yolda hayatını kaybettiği bildirildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, küçük çocuğun yaralı halde yattığı yerde incelemelerde bulunan polis, cep telefonları ve parçalanmış halde tablet bilgisayar buldular.

Soruşturma kapsamında görgü tanığı olduğu ileri sürülen küçük yaştaki çocuklar, Akcin’e lokomotifin çarptığını iddia ederken, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Afyonkarahisar Gar Müdürlüğü yetkilileri ise polise verdikleri bilgilerde olay saatinde bir lokomotifin vagonsuz bir şekilde bölgeden geçtiğini ve hayatını kaybeden Akcin’i makinistlerin gördüklerini, ancak Akcin’e çarpmadıklarını belirttikleri kaydedildi. Samet Akcin’in Yunus Emre İlköğretim Okulu 8’inci sınıfta okuduğu, anne ve babasının da ayrı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ahmet Necdet Sezer Asım Gündüz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title