Haberler

13 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası

Güncelleme:

Final maçında Samsun Kadıköyspor'u 2-0 yenen Bursaspor şampiyon oldu.

13 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Ankara'da sona erdi. Final maçında Samsun Kadıköyspor'u 2-0 yenen Bursaspor şampiyon oldu.

Türkiye genelinde 1627 takımın mücadele ettiği şampiyonanın finalleri Yenimahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynandı. Finalde Bursaspor, Samsun Kadıköyspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, Mersin Akdeniz Belediyeppor'u 2-0 yenen Beşiktaş ise organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, final maçının ardından yaptığı değerlendirmede, tüm takımların örnek bir mücadele sergilediğini belirterek, "Şampiyona, futbolun teminatı gençlerimizin mücadelesine sahne oldu. Takımlarımız futbolumuzun geleceğinin parlak olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm takımları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu ise şampiyonaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti ve şöyle devam etti:

"Organizasyonu en iyi şekilde üstlendiğimizi düşünüyoruz. Şampiyon olmasa bile ilk dört takım arasında Ankara takımlarını da görmek isterdik. Umarım gelecek senelerde Ankara takımları da bu mutluluğu bize yaşatırlar. Şampiyon olan Bursaspor'u kutluyorum ve Samsun Kadıköyspor takımının Türkiye ikincisi olmasının diğer amatör takımlara da örnek olmasını diliyorum."

Final maçını ayrıca TFF Amatör İşler Kurul Üyesi Murat Cengiz, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konferedasyonu (TASKK) Genel Sekreter Vekili Abdullah Albunar, AASKF Genel Sekreteri Engin Bozkaya, AASKF Başkan Yardımcısı Bayram Yüksel, AASKF Mali Sekreteri Ahmet Buran, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yıldız, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Bayram Akyer, Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Şükrü Şentürk, Yenimahalle Belediyespor Başkanı Mesut Bolatcan da izledi.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyonaya emekleri geçen hakemlere ve saha komiserlerine de Murat Kandazoğlu tarafından hediyeler verildi. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Yenimahalle Bursaspor Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title