Haberler

13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Seyirci detayları-Dans gösterilerinden görüntü 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali- Festival, İspanya'dan gelen ünlü "Los Vivancos" adlı topluluğun gösterisiyle sürdü 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, İspanya'dan gelen "Los Vivancos" adlı topluluğun dans gösterisiyle devam etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Seyirci detayları-Dans gösterilerinden görüntü 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali- Festival, İspanya'dan gelen ünlü "Los Vivancos" adlı topluluğun gösterisiyle sürdü 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, İspanya'dan gelen "Los Vivancos" adlı topluluğun dans gösterisiyle devam etti.Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen, Muğla Valiliği ve büyükşehir ile Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen festival sürüyor. Festival kapsamında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde, İspanya'dan gelen ünlü konuk topluluk "Los Vivancos" gösteri sundu. Dünya sahnelerinde tanınmış bir Flamenko topluluğu "Los Vivancos", en beğenilen performanslarından oluşan "Best of Los Vivancos" gösterisi ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Danssevenlere epik bir Flamenko gösterisi sunan topluluk, okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, Flamenko ateşiyle izleyicileri coşturan 7 kardeşten oluşuyor. Tek perdede tamamlanan ve 90 dakika süren dans ve müzikli gösteriyi, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Bodrum Belediye Başkan Vekili Kemal Orman ile sanatçı Yonca Evcimik ve oyuncu Zeyno Gögenç'in de aralarında olduğu bin 500 kişi beğeniyle izledi. Festival, yine aynı topluluğun yarın sunacağı dans gösteriyle sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İspanya Bodrum Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title