Haberler

13 Mahalle 77 Proje Programı

Yalova'da, belediyenin "13 Mahalle 77 Proje" programı kapsamında yürüttüğü çalışmalarda açılışlar başladı.

Yalova'da, belediyenin "13 Mahalle 77 Proje" programı kapsamında yürüttüğü çalışmalarda açılışlar başladı.

Program kapsamında ilk olarak yapımı tamamlanan İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç, Jülide Güner, Naim Ardıç, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Salman, açılış öncesi yaptığı konuşmada göreve gelmeden önce kenar mahalleleri önemseyeceğini, hiç gitmeyen hizmetleri götürme sözü verdiğini anımsattı.

İşe ilk önce kenar mahallelerden başladığına dikkati çeken Salman şunları kaydetti:

"Burada bulunan insanlarımızın hak ettiği kaliteli hizmeti getirmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Aday adayı olduğumda ve aday olduğumda çalışmalara başladığım ilk mahalledir, İsmet Paşa Mahallesi. İlk halk toplantımı da bu mahallede gerçekleştirdim. Burası Adnan Menderes Mahallesi ile beraber Yalova'nın en hızlı gelişim gösteren mahallesidir. Açılışını yaptığımız bu sosyal tesis, mahallemiz ile ilgili ne varsa; düğün, nişan, taziye o imkanı sağlayacak. Tüm mahallemize ve Yalova'mıza hayırlı uğurlu olsun."

Mahalle sakinleri adına Sıtkı Karahasan, yaptığı hizmetler için Başkan Salman'a çiçek vererek, teşekkür etti.

İsmetpaşa Sosyal Tesisleri'nin açılışınaı yapan Salman, Özel ve Karahasan daha sonra hep birlikte açılışa katılan diğer protokol üyeleri ile tesisi gezdi.

Proğram sonunda mahalle sakinlerine sucuk ekmek ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Vefa Salman Karahasan Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title