Haberler

13 Çocuğa Cinsel İstismara 45.5 Yıl Hapis

Güncelleme:

Antalya'da 13 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan ve yargılanan Mehmet Elibol isimli zanlı, 45 yıl 6 ay hapse mahkum oldu.

Antalya'da 13 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 28 yaşındaki Mehmet Elibol, 45 yıl 6 ay hapse mahkum oldu. Cezasında indirim yapılmayan Elibol hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

GEÇEN YIL YAKLANDI

Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi'ndeki ortaokul öğrencilerini geçen yıl okul çıkışlarında adres sorma gibi bahanelerle yanına çağırıp cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Mehmet Elibol, şikayet üzerine gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Elibol, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"GEL SENİ ÖPEYİM"

Mağdurlardan 12 yaşındaki E.Ç., Çocuk İzlem Merkezi'nde uzman nezaretinde verdiği ifadesinde, 23 Mayıs 2014 tarihinde okuldan eve gelip üstünü değiştirip oynamak için dışarı çıktığını belirterek şunları anlattı:

"Saat 15.00 sıralarında top oynuyorduk. Uzaktan elektrikli bisikletle bir adam yanımıza geldi. Adam bize 'Sütçüler yolu ne tarafta' diye sordu. Yanımda kardeşim vardı, o kaçtı. Benim yanıma yaklaşıp 'Korkma ben sana zarar vermem, gel seni öpeyim' dedi. Yanaklarımdan öptü. Belime dokundu. Kollarımı sıktı. Bana sarıldı. Ben kaçmaya çalışırken, kendisine 'Sapık' dedim. Adam bisikletine binip gitti."

DİĞER 12 KIZ DA BENZER İFADELER VERDİ

Bu kişinin daha sonra komşuların kızına ve okuldan başka kızlara da benzer şeyler yaptığını kaydeden E.Ç., durumu ailesine ve okul müdürüne anlatınca olayın polise bildirildiğini söyledi. E.Ç. gibi cinsel saldırıya uğrayan 12 kız da benzer ifadeler verdi.

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Elibol ile cinsel istismara uğrayan çocuklardan hiçbiri, önceki gün görülen karar duruşmasına katılmadı.

HER ÇOCUK İÇİN 3.5 YIL

Mahkeme heyeti, sanığa her bir çocuğa cinsel istismar suçundan 3'er yıl 6'şar ay hapis cezası verdi. Toplam 45 yıl 6 ay hapse mahkum edilen Mehmet Elibol'un cezasında indirim de yapılmadı.

Sanığa verilen hapis cezasının miktarını göz önüne alarak tutuklanmak üzere yakalanmasına karar veren mahkeme, toplam bin 416 liralık yargılama giderinin de Elibol'dan tahsiline hükmetti. Mehmet Elibol'un, benzer suçtan Burdur Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 2008 yılında 3 yıl 9 ay hapse mahkum olduğu da ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Elibol Sütçüler Antalya Kepez Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

NBCmobilWeb@haberler.com:

OYUNU KİME VERİRSEN VER KARDEŞİM.. AMA SAKİN CHP VE HDP BUNLARA OY VERME..BUNLAR HAİNLERE SAHİP CİKİYORLAR..VATAN İÇİN BAYRAK İÇİN.. DİNİMİZ KİTABİMİZ İÇİN.. ŞEHİTLER İÇİN MHP YADA AKP VER OYUNU..YOLUN AÇIK OLSUN.....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title