Haberler

Bayraklı'da 13 Aydır Kayıp Gencin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

İzmir'in yaklaşık 13 aydır kayıp olan 24 yaşındaki Ali Kırlangıç'ın cesedi eski bir fabrikada bulundu.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, yaklaşık 13 aydır kayıp olan 24 yaşındaki Ali Kırlangıç'ın cesedi eski bir fabrikada kullanılmayan su deposunda bulundu. Kırlangıç'ın kuş avlamak için bölgeye geldiğinin sanıldığı, ilk incelemeye göre yüksekten düşüp öldüğünün belirlendiği, cesedinin otopsiye gönderildiği kaydedildi.

CESEDİ KUŞ AVINA GİDENLER BULDU

Bayraklı'da bulunan eski bir fabrikanın kullanılmayan su deposu yakınlarına kuş avlamak için gidenler, burada bir erkek cesediyle karşılaşınca  polise bildirdi.

13 AYDIN HABER ALINAMIYORDU

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerinin kontrolünde, birkaç gün önce öldüğü belirlenen ölen kişinin, kendisinden 13 aydır haber alınamayan 24 yaşındaki Ali Kılangıç olduğu anlaşıldı.

UYRUK KEMİĞİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Vücudunda herhangi bir darp, cebir, kesici ve delici ateşli silah yaralanamasına bağlı iz bulunmadığı belirlenen Kırlangıç'ın uyruk kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Kırlangıç'ın bölgeye kuş avlamak için geldiğinin sanıldığı, yüksekten düşüp yaşamını kaybetmiş olabileceği kaydedildi. Ali Kırlangıç'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

komikadadada@hotmail.com:

nasıl oluyor 13 aydır kayıp ama bir kaç gün önce ölmüş, nasıl bir haber yazdığınızı okumuyor musunuz?

34
3
yanıtYanıtla
ATSERİXcityistanbul17@gmail.com:

YALAN KESİN DEVLET ÖLDÜRMÜŞTÜR BELKİ DE...

2
16
yanıtYanıtla
komikadadada@hotmail.com:

vay beee adan 13 ay boyunca düştüğü kuyuda hayatta kalmış bir kaç gün evvel bulunsa benkide kurtulacaktı.

2
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title