Haberler

126 Ülkeden 15 Bin Yabancı Ziyaretçi Seramik Fuarında

126 ülkeden 15 bin yabancı ziyaretçi seramik fuarında - Avrasya'nın en büyük ikinci fuarını Vali Vasip Şahin açtıİSTANBUL - Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarlarından Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 4 kıtadan 15 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile kapılarını törenle açtı.

126 ülkeden 15 bin yabancı ziyaretçi seramik fuarında

- Avrasya'nın en büyük ikinci fuarını Vali Vasip Şahin açtı

İSTANBUL - Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarlarından Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 4 kıtadan 15 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçi hedefi ile kapılarını törenle açtı. Yeşilköy fuar alanında 5 gün sürecek fuarda 126 ülkeden katılımcı ve ziyaretçiler ağırlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarlarından Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı kapılarını açtı. Sektörün önemli fuarına, 15 bini yabancı, 100 bin ziyaretçiyi hedefliyor. İstihdamın artmasında rol oynayacağı belirtilen sektör profesyonellerinin bir araya geldiği fuarın açılışına İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Yamaner, TİMFED Başkanı Kemal Çelik, TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya ve sektörün önde gelen isimleri katıldı. Kurdela kesilmesinin ardından konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, sözlerine Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başladı. Vali Şahin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istihdam kampanyasının önemine değinerek, seramik sektörünün de bu kampanyada önemli rol alacağını söyledi.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu Başkanı Kemal Çelik, "Federasyon'a bağlı 3 bin üyemize istihdam artırılması yönünde görüşmelerimiz oldu. Hükümetimizin istihdam kampanyasına destek veriyoruz" diye konuştu.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği Başkan Yardımcısı Aydın Eşer, "Fuarımız şehrin merkezinde katılımcı ve ziyaretçilerinin daha kolay ulaşacağı bir noktada sektörü bir araya getiriyor. Unicera ile milyonlarca dolarlık ihracat potansiyeline ev sahipliği yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Vasip Şahin İstanbul Avrasya Türkiye Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title