Haberler

12. Fanta Gençlik Festivali Antalya'yı Salladı

Güncelleme:

Bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 13. konser, Antalya Beach Park'ta gerçekleşti.

Fanta, gittiği her şehire eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 13. konser, Antalya Beach Park'ta gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 85.000 kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

Kenan Doğulu'dan Hayranlarına Baget

'Antalya'ya kaç defa geldim bilmiyorum ama bu kez ayrı bir heyecanım var, çünkü yeni albümümün şarkılarını Antalya'da ilk kez seslendiriyorum.' diyen sanatçı, hayranlarının pankart açarak kendisinden baget istemesi üzerine, orkestrasının kullandığı bagetleri seyircisine hediye etti. Kenan Doğulu, şarkıları ve sahnedeki dans şovlarıyla tüm festival severleri eğlenceye doyurdu.

Şebnem Ferah'a Antalya'da 85.000 Kişi Eşlik Etti

'Bu Aşk Fazla Sana' şarkısında gitaristi Metin Türkcan ile dans eden ve hayranlarından alkış alan Şebnem Ferah, şarkılarını yine dev koronun eşliğinde seslendirdi. 'Antalya'da olmak her zaman çok güzel. Hava sıcak olduğu için terledik belki ama sahneden çok mutlu ayrılıyoruz.' diyerek hayranlarına veda etti.

Emre Aydın Antalya'da, 'Evine Hoşgeldin' Pankartıyla Karşılandı

Antalyalı sanatçı konserde, hayranları tarafından 'Evine Hoşgeldin' pankartıyla karşılandı. Son derece coşkulu geçen performansı sırasında Emre Aydın 'Antalyalı olduğum için bana Antalya seyircisi nasıl diye sordular. Beni mahcup etmeyeceğinizden emindim. Ağzınıza, ayaklarınıza sağlık' diyerek sahneden ayrıldı.

Festival yoluna, 10 Eylül'de Konya M1 Tepe AVM Otoparkı'nda gerçekleşecek konserle devam edecek.

Fanta Gençlik Festivali Rotası

10 Eylül ? Konya / M1 Tepe AVM Otoparkı, 12 Eylül ? Denizli / Pamukkale Üniversitesi ve 14 Eylül ? İstanbul / Santralİstanbul.

Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?

FANTA Gençlik Festivali'ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekanın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.

Festival bilgisi için: www.fanta.com.tr https: www.facebook.com/fantagenclikfestivali

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Doğulu Beach Park Antalya Fanta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title