Haberler

12 Yaşındaki Kız Yanlışlıkla Maraton Koştu

Güncelleme:

ABD'de 5 kilometrelik koşuya katılan 12 yaşındaki kız çocuğu yönünü karıştırınca 21 kilometre koştu.

ABD'nin New York kentinde düzenlenen 5 kilometrelik koşuya geç kalan 12 yaşındaki kız çocuğu, yarış yönünü karıştırdı. Ancak 5 kilometre sonra ters yönde gittiğini fark eden kız çocuğu, 21 kilometrelik yarı maraton koşan yarışmacılarla karşılaştı. Yanlış istikamette koştuğunu fark eden küçük kız, bulunduğu yarı maratonu tamamlamaya karar verdi ve yarışmayı tamamladı.

5 KM SONRA FARK ETTİ

New York'taki Rochester Bölge Sağlık Flower City Mücadelesi'nin bir parçasında ilginç bir gelişme yaşandı. LeeAdianez Rodriguez adında kız öğrenci yarışmaya geç kaldı. Haftalarca 5 kilometrelik kısa mesafe yarışmaya hazırlanan Rodriguez, geç kalmanın verdiği telaşla hemen koşmaya başladı. Ancak kız öğrencinin gittiği yön tersti. 5 kilometre koştuktan sonra bulunduğu yerin tanıdık olmadığını fark eden Rodriguez, yolda yarı maraton için koşan diğer yarışmacılarla karşılaştı. Doğru yönde koşmadığını öğrenen Rodriguez hayal kırıklığı yaşadı; ancak yanlışlıkla koştuğu ve içinde bulunduğu yarı maratonu bitirmeye karar verdi. 5 kilometrelik mesafeyi koşmak için gelen küçük yarışmacı, yanlışlıkla başladığı 21 kilometrelik yarı maratonu 2 saat 43 dakika 31 saniyede tamamlayı başardı.

Öte yandan kızı için endileşelenen annesi Brendalee Espada ise polise haber verdi. Kızının ters yönde koştuğunu ve yarı maratonu tamamlamak istediğini öğrenen anne, Rodriguez'i gördüğü anı şöyle dile getirdi: "2 saat sonra onu gördüm, yanında bir görevli vardı ve kızımın bir madalyası vardı."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title