Haberler

15 Yaşındaki Kız Öğrenciye Okul Servisinde Taciz!

Güncelleme:

Kayseri'de 25 yaşındaki S.D., serviste tek başına kalan 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettikten sonra evine bıraktı. Öğretmenlerin şikayet ettiği şoför tutuklandı.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde servis şoförü 15 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismardan tutuklandı.

OLAY ÖĞRETMENİNE ANLATINCA ORTAYA ÇIKTI

Pınarbaşı ilçesinde hafta içerisinde meydana gelen olayda, servis şoförü S.D.'nin en son bıraktığı 15 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu, kız öğrencinin durumu öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi. Yapılan şikayet sonrasında gözaltına alınan S.D.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Kayseri Valiliği de, cinsel istismar olayıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pınarbaşı ilçemizde 2000 doğumlu bir kız öğrencinin okuldaki durgun hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine rehber öğretmenin öğrenci ile yaptığı görüşme sonucunda öğrenciye servis şoförü tarafından tasaddi ve sarkıntılık yapıldığı öğrenilmiş, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan servis şoförü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 27.02.2015 günü tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli? Muhammed Akbey kimdir? Zafer Partisi Erzurum Pasinler Belediye Başkan Adayı Muhammed Akbey kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (325)

TÜRKÜCÜLER:

VATAN SEVER ÜLKÜCÜLERDİR

10
51
yanıtYanıtla
bi bitmediniz...:

arap kültürü diye diye ölüp gideceksiniz, Dünya''da tecavüz ve cinayet en fazla batılı ülkelerde gerçekleşir. Boş boş yorum yazacağına azıcık araştır.

yanıt0
yanıt1
seda turkmobilWeb@haberler.com:

ya arkadas ben 27 yasndym ama simdiye kadr boyle bisey basimdan gecmedi napti bu kizda boyle oldu

9
49
yanıtYanıtla
Şırnaklı Kürt:

Şeriat demek ALLAHIN kanunları demek bizi ve Dünyayı en güzel şekilde yaratan ALLAH''tır buna göre ALLAHIN yarattığı dünyada onun kanunları geçmediği sürece bu gibi zihniyetler zerzevatlığını sürdürecektir. İnsan vefalı olmalı. ALLAH herşeyin zerresine kadar karşılığını verir ama iyilik ama kötülük, zerre diyorum var mı ötesi sen kalkıp nasıl şeriatı kötülersin hemde ALLAHIN kanunları diyerek. yalnışsın kardeş düzelt kendini bilirsin ölüm ve kıyamet şahdamarından daha yakındır İnsanoğluna. . . sözüm bu şeriat için olumsuz yorum yapan şahısa ve şeriata karşı tüm İnsanlar için. selametle. . .

39
12
yanıtYanıtla
vanlı:

yaşasın idam şerefsizleri halka açık bir alanda ipte sallandıracaksınki ibret olsun müebbet yese ne olurki kızın hayatı karardıktan sonra

51
0
yanıtYanıtla
atakan:

verin linc edelim cezama RAZIYIM . . . .

50
1
yanıtYanıtla
cherokee:

yolsuzlukta, hırsızlıkta, tecavüzde, kadına şiddette, tecavüzde, sapıklıkta dünyanın bir numarası türkiye. . .

46
1
yanıtYanıtla
sinan:

Hapishaneler , gazeteciler, polisler, yazarlarla doldu. Tecavüzcülere yer mi kaldı arkadaşlar ?

33
12
yanıtYanıtla
akifmobilWeb@haberler.com:

Türkeşin memleketi.

12
31
yanıtYanıtla
fikret:

Kadın cinayetleri 100 de 1200 artmış akp döneminde şaka gibi bir rakam dimi? Gördüğüne inanamıyorsun bu rakama. Tesadüf mü 100 de 1200 artması ?

40
3
yanıtYanıtla
bi bitmediniz...:

arap kültürü diye diye ölüp gideceksiniz, Dünya''da tecavüz ve cinayet en fazla batılı ülkelerde gerçekleşir. Boş boş yorum yazacağına azıcık araştır.

0
1
Tüm 325 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title