Haberler

12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı

Ekonomi Bakanlığı, Antalya İhracatçılar Birliği ve NTSR Fuar Organizatörlüğü işbirliğiyle düzenlenen Growtech Eurasia 12.Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı öncesi, firmalar arasında ikili görüşmeler yapıldı.

Ekonomi Bakanlığı, Antalya İhracatçılar Birliği ve NTSR Fuar Organizatörlüğü işbirliğiyle düzenlenen Growtech Eurasia 12. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı öncesi, firmalar arasında ikili görüşmeler yapıldı.

Hill Side Otel'de düzenlenen ticari ikili görüşmelere Azarbaycan, Ürdün, Cezayir ve Özbekistan'dan 20, Türkiye'den 50 firma temsilcisi katıldı. Yapılan iş görüşmelerinde firmalar karşılıklı ticari anlaşmalar yaptı.

NTSR Satış Müdürü Buket Soytürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Grewtech Eurasia Tarım Fuarı'nın uluslararası sera, tarım ekipmanları, çiçekçilik ve teknoloji kapsamında Avrasya'nın en büyük fuarlarından biri olduğunu söyledi.

Fuara bu yıl 30 ülkeden 156, Türkiye'den ise 500 firmanın katılacağını bildiren Soytürk, 55 ülkeden 70 bin ziyaretçi beklediklerini kaydetti.

Firmaların ülkelerindeki tarım ürünleri ve teknolojilerini tanıtacağı fuar, yarın Antalya Expo Center'de başlayacak. Fuar, 8 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Ekonomi Bakanlığı Antalya Türkiye Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title