Haberler

12. Türk Dünyası Fevzi Şeker Güreş Turnuvası Başlıyor

12. Türk Dünyası Fevzi Şeker Güreş Turnuvası cumartesi günü başlıyor.

12. Türk Dünyası Fevzi Şeker Güreş Turnuvası cumartesi günü başlıyor. Turnuva hakkında bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kağıthane geleneksel sporlarımızın yapılması açısından önemli bir merkez. Burada çok değerli sporcumuz Fevzi Şeker'i anmaktan ötürü de gurur duyuyoruz" dedi.

Bu sene 12.'si düzenlenecek olan Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'nın basın toplantısı bugün yapıldı. Toplantıda Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü İlhami Koç yer aldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, önemli bir turnuvaya 12. kez ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak, "Bu turnuvayla alakalı memnuniyetimizi bir kez daha dile getiriyoruz. Ülkemize 150 civarında bir sporcu katılımı olacak ve bu turnuvaya gelecek. Ata sporumuzun hem daha iyi tanıtılması hem de daha iyi takip edilmesi, gençlerimize örnek olacak noktaya çıkması açısından önemli bir organizasyon. Kağıthane geleneksel sporlarımızın yapılması açısından önemli bir merkez. Burada çok değerli sporcumuz Fevzi Şeker'i anmaktan ötürü de gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

30 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 12. Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş turnuvası, Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Turnuvada Kırgızistan, Azerbaycan, Ukrayna, Bosna Hersek, Kosova, Bulgaristan, Makedonya, Moldova, KKTC, Türk Milli Takımı ve İstanbul Karması'ndan 150 sporcu mücadele edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fevzi Şeker Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title