Haberler

12. Sportaccord Kongresi

SportAccord Başkanı Vizer: "Spor ve iş dünyasını bir araya getirerek yeni stratejiler ve işbirlikleri oluşturmak amacındayız"

SportAccord Başkanı Marius Vizer, spor ve iş dünyasını bir araya getirerek yeni stratejiler ve işbirliği oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Susesi Luxury Resort Oteldeki 12. SportAccord Kongresi'nin 5. gününde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vizer, organizasyonun Türkiye'de gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

SportAccord olarak amaçlarının spor dünyasını buluşturmak olduğunu vurgulayan Vizer, "Spor ve iş dünyasını bir araya getirerek yeni stratejiler ve işbirliği oluşturmak amacındayız. SportAccord, dünyadaki tüm uluslararası spor federasyonlarını buluşturarak olimpiyat oyunları, üniversite oyunları ve İngiliz Devletler Topluluğu Oyunları gibi büyük organizasyonların gerçekleştirilmesine katkı sağlamayı sürdürmekte" diye konuştu.

Organizasyonun yeni stratejilerle yoluna devam edeceğini anlatan Vizer, katılımı daha da artırarak her geçen yıl aşama kaydedeceklerini dile getirdi.

Her sene farklı ülkede düzenlenen SportAccord Kongresi'ne 2015 yılında ev sahipliği yapacak şehrin açıklanacağını da hatırlatan Vizer, organizasyonun Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi, Rusya'nın Soçi veya Güney Afrika'nın Durban kentlerinden birinde düzenleneceğini ve kararın yakın zamanda duyurulacağını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title