Haberler

2 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Havranda Coşku ile Yad Edildi

Balıkesir’in Havran İlçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94. Yıl dönümü ve şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Belediye Kültür Merkezinde, katılımcılarca çok beğenilen muhteşem bir program düzenledi.

Balıkesir'in Havran İlçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 94. Yıl dönümü ve şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Belediye Kültür Merkezinde, katılımcılarca çok beğenilen muhteşem bir program düzenledi.

Okul öğretmenlerinden Bora Başaran, Selma Öztürk, Kazım Koç, Volkan Esmerkaş, Orçun Özmen, İlknur Huyugüzel, Arife Aydın, Ali Ercan, Nermin Karataş ve Fadime Arpacı'nın katkılarıyla hazırlanan ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, anıları ve eserlerinden kesitlerin sunulduğu program, katılımcıları İstiklal Marşımızın yazıldığı o zor ve meşakkatli yıllara götürdü. Duygulu anların yaşandığı programda belgesel, halk oyunu, şiir, tiyatro ve oratoryo sunumları yapıldı.

Okula bağlı Uygulamalı Anaokulu 'ndan Furkan Erdik ve Nisa Büken isimli iki minik öğrencinin de İstiklal Marşımızı okuduğu program protokol, eğitim camiası, öğrenci ve Havranlılar'ın beğeni ve takdirlerini topladı.

Başta Havran Kaymakamı, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Havran Belediyesi Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Kurum Müdürleri ve Protokol Üyeleri olmak üzere, öğretmen, öğrenci ve tüm katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür eden Muzaffer Leman Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuri İnan, programın hazırlanmasına katkı sunan öğretmen, öğrenci, eğitmen, belediye yönetici ve çalışanlarına verdikleri emek ve gayretleri için şükranlarını iletti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Balıkesir Havran Selma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title