Haberler

12. Günde Bünyan Nöbette

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda meydanları dolduran Bünyanlılar 12. demokrasi ve milli irade nöbetinde Salı Pazarı meydanında Cumhuruna ve demokrasiye sahip çıkmaya devam etti.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda meydanları dolduran Bünyanlılar 12. demokrasi ve milli irade nöbetinde Salı Pazarı meydanında Cumhuruna ve demokrasiye sahip çıkmaya devam etti.

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimine karşı Bünyan'da demokrasi nöbeti tutan Başta Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Meclis üyeleri, Belediye personeli idari müdürler ve yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla hain girişimin 12. Gününde de meydanı boş bırakmadı.

Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş şehitler için edilen dualara hep bir ağızdan amin derken;Başkan Şinasi Gülcüoğlu Bunlar vatan haini kahrolası;"Milletin evladına, milletin meclisine, milletin cumhuruna silah sıkan adam namerttir, namussuzdur. Hanini bol bir milletiz ama bu milletin asil duruşu Allah'ın izniyle bu hainlere de gereken dersi vermiştir. Hakka yürüyen özel harekatçılarımıza, devlet adamlarımıza, memleket aşığı vatandaşlarımıza gani gani rahmet diliyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun. Silahlı kuvvetler gibi şerefli bir müessese içinde faaliyet gösteren bu şerefsizlere kanmayarak bu hainlere inanmayarak cumhurumun yanındayım, demokrasime sahip çıkıyorum diyen şanlı Türk askerine boş bırakmayan siz değerli milletimize teşekkür ediyorum. Eğilmedik bükülmedik ve bugün İnşallah millet olarak galibiz" şeklinde konuştu.

12 Demokrasi nöbetinde yerel halk ozanı Ertuğrul İmami ağıt şiir ve türkülerle nöbet tutan vatandaşlarla birlikte oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Şinasi Gülcüoğlu AK Parti Bünyan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title