Haberler

12 Eylül Stadı Standartlara Uygun Hale Getiriliyor

Güncelleme:

Urla'nın 12 Eylül Stadı yenileme çalışmaları başladı.

Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalımalar sonucunda stat resmi müsabakalara kapılarını açmış olacak. Fifa'nın belirlemiş olduğu standartlara uygun suni çim ile geliştirilecek olan stat, FIFA RECOMMENDED 1 STAR belgesini aldıktan sonra Süper Lig ve 1. Lig maçları dışındaki tüm resmi müsabakaların oynanacağı bir stat haline gelecek.

12 Eylül Spor Kompleksi sentetik çim yüzeyi futbol sahası yapım işleri kapsamında alt yapı çalışmaları başladı. Yedek kulübelerin ve kalelerin de standartlara uygun hale getirileceği komplekse ayrıca tartan pist uygulaması da gerçekleştirilecek. Suni çimin uygulanacağı Urla 12 Eylül Stadı, Urlalı sporculara daha kaliteli ve daha sağlıklı bir spor hayatı sunmak için hazırlanıyor.

Sporun bir çocuğun gelişimine çok yönlü olumlu katkısının olduğunu her fırsatta vurgulayan Başkan Sibel Uyar, ilçelerinde resmi müsabakalar oynanacağı için çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Urla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title