Haberler

12 Dev Adam Türkiye Ligi Finalleri Tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) tarafından Kuşadası'nda düzenlenen 12 Dev adam 11. Türkiye Ligi Finalleri tamamlandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) tarafından Kuşadası'nda düzenlenen 12 Dev adam 11. Türkiye Ligi Finalleri tamamlandı.

16 Haziran'da başlayan ve bugün sona eren 12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi Finalleri ödül töreni Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Ödül törenine Kaymakam Muammer Aksoy, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, TBF Eğitim Koordinatörü Ferhat Erdem ve sporseverler katıldı. Seçilen sporcularla oluşan bölge karmalarının mücadele ettiği organizasyonda, sporcu ve antrönerlerin gelişimi de hedefleniyor. Güney, Kuzey, Doğu ve Batı karmalarının mücadele ettiği, Türkiye'nin bir çok ilinden çocuğun katıldığı organizasyona 120 çocuk sporcu katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan TBF Eğitim Kurulu Başkanı Kamil Uzun, tüm sporcuları kutlayarak, başarılar diledi. Daha sonra Kaymakam Aksoy, Meclis Üyesi, Asrav ve TBF yetkilileri genç sporculara madalyalarını verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Aksoy Kamil Uzun Kuşadası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title