Haberler

12 Dev Adam Basketbol Okulları Kuşadası'nda

12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi Finalleri ve 12 DABO Antrenör Gelişim Semineri Kuşadası’nda başladı.

12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi Finalleri ve 12 DABO Antrenör Gelişim Semineri Kuşadası'nda başladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, Garanti Bankası'nın ana sponsorluğunda 11. kez düzenlenen organizasyona 120 çocuk katıldı. Doğu, Kuzey, Güney ve Batı şölenlerinde göstermiş oldukları başarılı performans sonrası minik dev adamlar finallerde bölgelerini temsil etme şansı bulacak. Seçilen sporcularla oluşan bölge karmalarının mücadele edeceği organizasyonda, sporcu ve antrönerlerin gelişimi de hedefleniyor. Güney, Kuzey, Doğu ve Batı karmalarının mücadele ettiği, Türkiye'nin birçok ilinden çocuğun katıldığı organizasyon Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda Perşembe gününe kadar devam edecek.

Organizasyon hakkında açıklama yapan Eğitim Koordinatörü Ferhat Erdem, "2002 yılından beri yaptığımız bu organizasyonda yaklaşık 50 bin çocuğa basketbol eğitimi verdik. Bu yıl 5300 çocuğumuz eğitim aldı ve bunların arasından seçilen 120 genç sporcuyu Kuşadası'na getirdik. Bizim 12 Dev Adam Basketbol Okulları olarak hedefimiz çocuklara basketbolu sevdirmek ve milli takıma sporcu yetiştirmektir. Profesyonel basketbol takımlarına, Milli takımımıza, Hatta NBA'e yetiştirdiğimiz bu çocuklara destek verilmesi için Kuşadası halkını Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'na davet ediyoruz" dedi.

9. ULUSLARARASI ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ

20-21-22 Haziran tarihlerinde Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda 75 antrenörün katılacağı 12 DABO Antrenör Gelişim Semineri'nde TBF Eğitim Kurulu Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Seyfi Savaş, TBF Eğitim Kurulu Üyesi Cem Çağal ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nevin Atalay konuşma yapacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Garanti Bankası Kuşadası Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title