Haberler

12 DABO Anadolu Turu Kayseri'de Başladı

Güncelleme:

Bu yıl yedincisi Kayseri'de gerçekleştirilen 12 DABO Anadolu Turunda antrenmanlar başladı.

Amerikalı antrenör Chris Dial tarafından hazırlanan antrenman programlarının uygulandığı turda, Kayseri 12 DABO antrenörü Hasan Aksoyak'ın yanı sıra Britanny Dial ve Joey Cooper Tate de görev aldı.

Antrenmanın bitiminde sporcular ve veliler toplu bir hatıra fotoğrafı çektirirken, sonrasında ise TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik, velilerle birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda 12 Dev Adam Basketbol okullarının amacı ve hedefleri hakkında konuşulurken, velilerin de soruları yanıtlandı.

Son derece zevkli geçen çalışmaların sonucunda antrenmanlar sırasında düzenlenen şut ve dripling yarışmalarında dereceye giren Burak Sertkaya, Oğuzhan Boztosun, Can Aydemir, Alpay Naçar ve İlayda Özaslan'a Amerikalı antrenörler tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca antrenmanın bitiminde Kayseri 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenörü Hasan Aksoyak, Kayseri'ye gelerek antrenmanlara katılan Amerikalı antrenörlere ve TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik'e birer adet teşekkür plaketi sundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilisi Serdar Çelik, Anadolu Turu'nun, 12 DABO faaliyetleri içerisinde Anadolu'ya hizmet götürmek yönünde önemli bir proje olduğunu belirtirken, "12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri çerçevesinde ve özellikle son yıllarda basketbolda başarılarıyla ön plana çıkan İç Anadolu Bölgemizdeki şehirlerimize bir geri dönüş sağlamak amacıyla özellikle bu bölgedeki yetenekli genç oyuncularımızın vizyonlarını geliştirirken genelde çocuklarımızın basketbol oynamasını yaygınlaştırmak ve basketbola ilgi duyan herkesin gelişimine katkıda bulunmak amacı ile Türkiye Basketbol Federasyonu, Garanti Bankası sponsorluğunda 12 Dev Adam Basketbol Okulları Anadolu Basketbol Turu'nu organize ediyoruz" ifadelerini kullandı.

12 Dev Adam Basketbol Okulları Anadolu Basketbol Turu programı dahilinde Kayseri'deki antrenmanları Amerikalı antrenörlerin yönettiğini ifade eden Serdar Çelik, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Gerçekleştirilen antrenmanlarda sahadaki çocuklarımızın ve izleyen antrenörlerimizin kendilerini geliştirmeleri için etkinlikler düzenlendi. Sporun gelişmesi sadece oyuncuların değil, kendini devamlı geliştiren, eğitime inanan, söylediklerinin yanında davranışlarıyla da oyuncularına örnek olan antrenörlerin ve yöneticilerin çalışmalarıyla da gerçekleşmektedir. 12 Dev Adam Basketbol Okulları Anadolu Basketbol Turu projesi kapsamında antrenör ve yöneticilerimize yönelik olarak da çeşitli etkinliklerde düzenlenecek. Ayrıca velilerimizle de sohbet etme ve bilgi alışverişinde bulunma şansımız oldu. Bizleri burada misafir eden tüm 12 DABO Kayseri ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Kayseri 12 DABO Antrenörü Hasan Aksoyak ise konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede "İlimize gelen ve eğitim veren Amerikalı antrenörlerle daha önce çeşitli uluslararası basketbol kamplarında tanışma ve çalışma şansı bulmuştuk. Yaklaşık 1 haftadır çocuklarımız bugünün heyecanıyla tatlı bir bekleyiş içerisindelerdi. Son derece zevkli ve eğlenceli bir antrenman oldu. Çocuklar özellikle Amerikalı antrenörlerin göstermiş oldukları teknikleri en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Düzenlenen yarışmaları kazanmak için sonuna kadar mücadele ettiler. Buraya kadar gelerek gerek sporcularımıza gerekse antrenörlerimizin bilgi birikimlerine katkıda bulunan tecrübelerini bizlerle paylaşan Amerikalı antrenörlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın oluşumunda ve yaygınlaşmasında emeği geçen başta Federasyon Başkanımız Sayın Turgay Demirel'e, sponsorumuz Garanti Bankasına ve Genel Direktörümüz Sayın Samer Şenbayrak'a ve Serdar Çelik'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Garanti Bankası Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title