Haberler

12.12.2012 Evlenecek Çiftlere Gelinlik

Evlilik tarihlerini 12.12.2012 olarak belirleyerek unutulmaz bir gün planlayan çiftlere, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak bir sürpriz yaptı.

Evlilik tarihlerini 12.12.2012 olarak belirleyerek unutulmaz bir gün planlayan çiftlere, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak bir sürpriz yaptı. Başkan Solak, tüm çiftlere gelinlik hediye etti.

Nikah tarihlerini 100 yılda bir gelen 12.12.2012 olarak tercih eden 25 çift, Çiğli Belediyesi'ne başvurarak bu anlamlı günde evlenmek istediklerini belirtti. Gençlerin heyecanına ortak olan Başkan Metin Solak da çiftlere gelinlik hediye etti. Çiftler seçtikleri gelinliklerini belediye fuaye ve sergi salonunda düzenlenen kokteylde Başkan Solak'tan teslim aldı. Büyük mutluluk yaşayan çiftler ve aileleri oldukça anlamlı ve hoş bir gün geçirdiklerini söyledi. Evlilik tarihlerini unutulmayacak bir anı olarak hatırlamak isteyen çiftlerin bu anlamlı günlerine katkıda bulunmak istediklerini belirten Başkan Solak, tüm gelinlerle birlikte düğün pastası kesti.

Hafta içi günlerde 5-6 nikah başvurusu yapıldığını ancak 12 Aralık tarihi için 25 çiftin başvurduğunu belirten Başkan Solak, "100 yılda gelen böyle bir tarihte evlenmek isteyenlerin coşkusunu paylaşmak istedik" dedi. Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Solak, şöyle konuştu: "Evlilik kurumu toplumumuz için çok önemli. Evlilik kararı alarak buraya gelen tüm çiftlerimizi kutluyorum. Mutlulukları ömür boyu sürsün diliyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Solak Çiğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title